telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2019-12-08 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Aquarfius - Aquatic

Desmitgade 2010-2020
Kas vispār noticis 2010 - 2020?
E?
E???
E??????

Nu gan jau ka nr.1 lieta ir tas, ka 2010.gads bija ļoti feins un interesants, bija silts un jauks pavasaris un karsta vasara, kaut kas virmoja gaisā. Bija daudz jaunas pazīšanās un daudz vecas pazīšanās arīdzan.

Otra lieta, pabeidzu videni, kas vispār pagāja acumirkļa ātrumā, ņemot vērā visas tās pēc skolas aktivitātes un arī darbu, nebiju tusētāja, bet tā sanāca, ka pabastoju šo to, lai viss kaut kur dotos vai vienkārši būtu patīkamākās dimensijās.

Trešā lieta - lai paliek pie manis. Bija jauks 2011.g. pavasaris.

Ceturtā lieta - 2012.gadā bija daudz kā interesanta, arī paspēju iestāties augstskolā, kuru vairākus gadus vēlāk sekmīgi pabeidzu. Sāku patstāvīgo dzīvi Maskačkā.

Piektā lieta - 2013.gadā ieskatījos džekā kurš no vnk drauga pārtapa par dzīvesbiedru (tagad seši gadi jau pagājuši kopā priekos ij bēdās). 2013.g. bija daudz visādu feinu braucienu, stopējienu, cilvēku.

Sestā ieta - 2014.gadā bija burvīgas braukšanas viss kaut kur, biju iekš Eiropas, tās kas Rietumos un satiku daudz ārzemniekus, uzņēmu pie sevis dažādāko tautību jauniešus, ļoti feini vakari un smiekli un riteņošanas uz The Islands of Daugava.
Bija ļoti jauks gads, bet diemžēl nomira vectēvs. Viņš bija krietni gados, bet žēl, ka pēdējos dzīves gadus pats nevarēja iet ārā pastaigāties.

Septītā lieta - 2015.gadā Pabeidzu augstskolu un strādāju pirmoreiz darbā, kas man actually tiešām patīk. Grāmatas & stuff

Astotā lieta - 2016.gadā bija vienkārši daudz jauku hepeningu, būšana, dzīvā mūzika, burvība.

Devītā lieta - 2017.gadā tiku klāt reālai vēsturei. Nu tādai real cool vēsturei, kas tagad ir mirusi, dead, tikai palikusi uz stikla. Vēl ļoti patika nākošais darbs, tur bija kauč kas jauks.

Desmitā lieta - Devos uz sen prātā apcilāto Ludzu un citām burvīgām vietām, biju Skrituļā jeb Muzykys Skrytuļs un vēl visādos superīgos hepeningos. 2018.gadā ļoti piezemējos uzskatos par dzīvi n shit, sapratu, ka no manis no karjeristes vai "normālas dzīves taisītājas" nekā nebūs, galvenais justies labi, bet man šķiet, ka vispār to sapratu jau krietni senāk.

Vienpadsmitā lieta - 2019.gadā pirmoreiz strādāju starptautiskā firmā, nav ne jausmas, kas un kā, bet tie priekšmeti arī ir tik vēstures pilni, ka patīk ikdiena.
Bija superīgi saulgrieži(nejaukt ar jāņiem) un cerams, ka tik čillīgi brīži dzīvē būs daudz.


EDIT:
Nezinu kurā no tās desmitgades gadiem, bet es atklāju visādus jaukumus un man mājās gandrīz katru dienu skan kāds no 16bit fm radio ,dažādus kanālus.
EDIT2:
Ir cilvēki, kas 10 gadu laikā prot apprecēties, radīt babybornus un nopirkt māju, bet es noteikti neesmu no tiem cilvēkiem.
EDIT3:
10 gadu laikā neesmu pa īstam slimojusi. Nu tā, ka ar temperatūru guļu gultā, skatos griestos. Veselība turas baigi labi, laikam tāpēc, ka neiespringstu par lietām, par kurām nevajag iespringt.
EDIT4: ā, man jau trīs gadus nav kapara rudās krāsas mati. Just gaiši brūni. ze dabīgie.
EDIT5: un vispār baigi kruti, ka vēl vairāki gadi palikuši līdz 30 gadu desmitam.
EDIT6: Man garšo olīves, lakrica un alus. Vīns ne pārāk. Protu pagatavot veģetāros ēdienus, gaļa ir priekš pirdējiem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?