telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2019-08-26 17:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sapnī redzēju
Šonakt rādījās košāki sapņi, laikam biežāk jāpastaigājas kapos.
***
Sapnī bija kaut kāda baseinu/vannu ūdensparka diskotēka, vienā vannā ūdens vietā bija zelta gliteru masa, vēl vienā putas, vēl kaut kur rozā putas. Bija interesants tas zelta gliteru izstrādājums, jo nebija slapjš, bet arī ne sauss, varbūt tikai projekcija, šķiet, ka veselu mūžību roku cilāju caur tām krāsainajām masām. Pasākums likās, ka notiek Daugavpils pamestajās baseina drupās (visticamāk), bet kurām apkārt uzcelts stikla vai plēves kupols, līdzīgi kā kaut kādā taureņu mājā. Tur bija arī viens pagātnes viesis, ar kuru pārāk lepna, lai sapnī jelkad runātu ilgāk par diviem teikumiem.
***
Es nesen biju noskatījusi humpalās vienas krelles, kas itin labi patiktu R.,kādā svētku dienā vai vismaz koka lādītē, pie citām krellēm. Bet nenopirku, jo nekad īsti nezinu, kura dekāde viņam visabāk patīk. Tā nu sapnī redzēju, ka R. no kakla noņem līdzīgu rotu un nes uz lombardu, bet pirms lombarda man saka, lai es piemēru. Un pēc piemērīšanas man parādījās tādi kā tizli tribal stila tetovējumi uz sejas un deniņiem, kas drusku niezēja. COOOL. Prasīju R. vai tā rota nav noburta, bet nē, viss esot okei, bet man likās riktīgi shady, ka tur bija arī kaut kāds shady krustiņš starp akmentiņiem.
***
Sapnī dažas stundas dzīvoju koka novērošanas stacijā pie jūras, bija tumšzilas debesis un jūras ūdens skalojās zem grīdas, visur pūta caurvējš. Sapnī domāju 'kāds sakars', bet kā parasti, 'ā, sapnis' un gaidu, kad sapnis beigsies, rušināju kājas slapjajās smiltīs aiz garlaicības. Tā laikam bija tā pazīstamā sapņu iedomu jūrmala aiz lielā meža un rūpnīcu kvartāliem un meža takām, nošķirta ar pārbrienamu upīti.

Bija vēl divi sapņi, viens par jumtu kaut kādā annoying deviņstāvenē, kur kaut kādas caurspīdīgas lūkas un fotografēšana ar ļoti vecu nokiju vai samsung telefonu ar ļoti novecojušu, graudainu pikseļu efektu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?