telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2019-04-07 09:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sloka-asari
Atklāju,ka veļasmašīna vai kāds rāvējslēdzējs ir sacaurumojis visus manus T-kreklus. Tā nu devos uz Sloku,kur iegāju humpalās un nopirku apmēram 5 t-kreklus. Par prieku D.,uzmērīju arī kreklus ar vienradzi un metālistu kreklus,bet tie bij man par lielu,tāpēc citi izrādījās ģeldīgāki. Tā kā tur bija 40 centu diena,tad iegādājos arī mugursomu ikdienai - riteņošanai un kur salikt pārtiku (esmu no tiem cilvēkiem,kas no mājām iziet ar maisiņu somā,bet dienas laikā to paspēj pazaudēt kaut kur).
Vispār forši,ka Slokā ierados tieši tad,kad tur viens čigāns pīpēja pie atvērta loga un bija vecis, kas stūma ratiņus. Ā un pudeļu nodošanas punkts darbīgi šķindēja. Slokas stacijas apkārtne principā nav mainījusies kopš 2007.gada.
Tad nu sanāca iet cauri tai ellei uz zemes virsas,ko sauc par Kauguriem. Pie jūras bij viena skaista, tukša kafejnīcas ēka. Ar burvīgiem vēdeklīšu formas lodziņiem. Es pašus Kaugurus nekomentēšu,jo tas ir tas pats kas copy paste sakàmais par Pļavniekiem,kur viss ir tūtē (izņemot kokus,Kauguros to ir veldzējoši vairāk). Gar jūru pastaigas laikā drusku vācām trešu tukšajā maizes maisiņā. Posmā Kauguri - Asari plastmasas draza un taml. atkritumi ir stipri mazāk nekā Lielupes pludmalē uz kluso ietekas pusi. Salīdzinājumā, viens liels rimi maiss bij Lielupes pludmalē vien,kamēr Kauguru,Vaivaru un Asaru pludmalē savācās apmēram tikai puse no lielā rimi maisa. Vaivaros bija izteikti vairāk mazie šņabji un citi aļķīši, radās teorija,ka rehabilitācijas centrā mītošie no bēďām par nekustīgajiem ķermeņa locekļiem iesākuši dzert grādīgos. Kopumā tās Jūrmalas pludmales nepatīk,jo Garciema jūrmala un jūra pie Ragaciema šķiet foršāka,arī pludmale aiz Tūjas un aiz Ventspils.
Atklāju vakar,ka braucot vilcienā ar pārsēšanos dažādās līnijās ar īsu starplaiku,konduktore iešķiņķo atlaidi. Vēl atklāju to,ka no Ogres līdz Slokai ir ilgāks ceļš nekā no Ogres līdz Jēkabpilij.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?