telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2019-03-03 19:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:https://www.youtube.com/watch?v=iSwk0t0BP78

filma "Blakus"
Tā kā es smējos diezgan daudzas reizes, tad jau bija ok filma. Vērtējums 6 balles no 10.

Labākie kadri:
*Kaut kur sākumā liela zaļa elektrības staba atspīdums braucošas mašīnas stiklā (jā, es neskatos uz ģīmjiem bieži tik kā uz vides atspoguļojumu).
*Seksa aina apskrūvētu mašīnu šrotā.
*kaut kādi divi jogisti skaistas upes vai ezera krastā rītausmā.

Sviesti:
Tas kas man tajā filmā likās sviestaini, tas ka divi galvenie varoņi filmas pirmajā daļā brauc uz Latgali un it kā pēc gara ceļa iebrauc pāest Ciemupes Dakotā, bet tas ir like, 40 minūšu attālumā no Rīgas. Kaut kā nozagts ticamības moments tanī brīdī. Vēl arī ērces epizode. Nu kurš vīrietis tā vienkārši svešas sievietes priekšā divatā esot vilktu nost bikses, jo uz kājas ērce piesūkusies? Un sevišķi, ja tanī brīdī sevišķi stulbas apenes kājās? Atkal ticamības moments nulle.

Kaut kur jau ļoti redzēts vai atkārtots likās tas strīds par ēšanu tā, ka mute paliek netīra (hotdogu aina pie benzīntanka), es diesgoda vārds, gandrīz identisku situāciju/ainu/whatever biju redzējusi vienā citā Eiropas filmā, tikai neatceros vairs kurā. Daļa joku arī likās kaut kur dzirdēti, vai nu Comedy Latvia openmic pasākumos vai nu Twitterī, bet es pieļauju, ka tiem, kas nekad nav gājuši uz tiem comedy latvia pasākumiem tie joki varētu izklausīties ļoti svaigi.

Tas, ko es nevarēju saprast, priekš kam kā pirmajā, tā arī trešajā gadā tā čikse izskatījās tā, it kā tas boifrends viņai nahren 100 gadus nav vajadzīgs un otrādāk, abi atsaldēti. Man likās, ka tie divi frykti viens otru savstarpēji nepapildināja, vien to, kā dirsties kaut ko. Un aktrise laikam tik ļoti nemācēja notēlot iemīlējušos, ka nācās uzvilkt pa virsu obvious rozā sirsniņbrilles, nē, šito es nesaprotu joprojām. Un pēdējais dialogs izklausījās nedabisks un samocīts, tā it kā beigas nevarētu izdomāt. Un nahren jākrīt ūdenī kā vairāk nekā 100 citās (i know what im talking about) romantiskās un indie pārīšfilmās, please stop this faking klišeju klišeja.



Kopumā ja gribat pozitivņiku, noteikti vērts aiziet! Vismaz es nevienā brīdī no somas neizvilku līdz paņemtās konfektes ar domu, ka ja filma būs neskatāma, varētu vismaz paēst.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?