telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2018-11-17 14:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sapņi un vēl šis tas
Šonakt sapņoju, ka esmu nonākusi 90tajos gados un kaut kādā būvlaukumā pa gruvešu kaudzi ielienu vienā rūpnīcā, kur kopā ar kaut kādu datornūģi, no Mixeru klipa laikam, pirkām no DOS spēļu dīlera spēles, bet ierakstītas tajās lielajās 8 inch (es nezinu cik latviski tas ir centimetros) disketēs. Tas nekas, ka pēdējoreiz šķiet, kaut ko tādu spēlēju laikam precīzi pirms gada). Dīlojām kaut kādas tukšās kasetes ar raibiem papīriem. Par visu kopā nosauca cenu 600 lati. SEŠSIMT latus. I don't know, tas ir sapnis, viss iespējams, okydoky.
Tad tur bija tā, ka bija vēl jāiet nez kāpēc caur kaut kādu sieviešu sporta ģērbtuvi un zāli. Un tur sapnī smaržoja kā skolas sporta ģērbtuvē. Nereaļņa, tā smarža, nu točna to nevarēja pārprast par kādu citu smaržu. Tur bija kaut kāda garmataina ķīniete. Un tā ķīniete bija aģents, no kura jāizvairās, bet viņa mani pamanīja, bet it kā neko nedarīja. Ejot ārā redzēju, ka rūpnīcu aplenkusi specvienība, bet tā specvienība neņēma nost kasetes un disketes.
Tad vēl sapņa nobeigumā devos uz Pļavniekiem vai purvciemu un tur bija mazu krāsainu lidmašīnīšu parks. Tāds kā skulptūru vai rotaļu parks.
Vēl pirms dienas redzēju sapni, kur biju Merķeļa ielas cirkā un tur pie manis pieskrēja lapsa un viņa koda zīmulī, ko turēju rokās. Un tad kāds to bija ar mobilo nobildējis un tad visi apkārt iedomājās, ka es tai lapsai dodu ēst, bet neviens neticēja, ka teicu, ka lapsa vienkārši gāja iekosties zīmulī.
- - -
Noskatījos filmu par Latvijas Republikas robežsardzi dažādos laikos un ap 1993. vai kuro gadu bija robežsargiem doma pārvietoties ar zirgiem. Video bij redzams arī kā robežsargi mācībās šauj no ieročiem, atrodoties zirga mugurā, kas ir kind-of ļoti bīstami (jo zirgs var satrakoties un nomest cilvēku, lauzt sprandu un vēl sazin ko).
- - -
Simtgades sakarā es nezinu kā atzīmēt vai svinēt, gan jau vienkārši aiziešu uz muzeju un paskatīšos lokālo salūtu, uz Rīgu nezinu vai jēga braukt, tur būs šausmīgi daudz cilvēku.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?