telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2018-07-01 10:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
svētdienas rīts un zeku valoda
Hah, aiz loga nesen vecis nebalsī bļāva "ubjuuuu ķebēēē!". Piegāju pie loga paskatīties, kurš tad tā atļaujas bļaut,kad teju 100m attālumā policijas iecirknis. Skatos - divi veči un dāma gados kaut ko nevar sadalīt un tā kā uz kaušanos velk. :D
Un tad tāds ding-ding-dong, šo burvīgo frāzi "ubjuuu ķebēēē!" Maskačkā aiz loga/ uz ielas dzirdēju itin bieži, apmēram katru otro nedēļu. Šis teikums bija tai sociālajai videi tik dabisks,kā jebkura cita vides skaņa - vilciens,tramvajs u.t.t.
Tagad, Ogrē, pēc 11 mēnešu zeku frāžu nedzirdēšanas šis teikums izklausās pavisam nedabisks, ka pat pieeju paskatīties pie loga, kas ir skaņas avots. :D

Tagad domāju - kāpēc Rīgā tik pilns ar bij.cietumniekiem? Vatei parastajai, kad tā taisās kauties ir citas frāzes, kaut kas no sērijas "atbildi par savu bazaru-huiņu"/"dabūsi pa seju", bet tieši to fatālo "ubjuuu ķebēēē" kliedz tādi, kam izplūdušas tintes tetovējumi plaukstu virspusē,kakla u.c. ķermeņa vietām un izskats kā tiem, kas caurām dienām dzīvojas pa Centrāltirgu un Pļavniekiem, tēlojot ļoti aizņemtus cilvēkus.

Protams, Ogrē arī ir tāda veida socslānis, kas dirn stacijā vai vazājas pa Mālkalni, kur it kā regulāri tiek aizturēti kaut kādi narkotiku tirgotāji.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?