telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2017-11-05 15:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Moderat

Train people
Čalis zem tricāra. Rokās saburzīta biļete.Bažīgs. Uz džinsenēm dubļi ceļgalos. Seja sarkana, nez vai nopīpēta ar drogām vai nodzerta. Nāvīgi skumīgs acu skatiens, kaut kur ieurbies loga metāla rāmī. Kaut kur smadzenēs uzpeld Rodrigo Fomina "skumjas acīs tev šovakār, skumjas kā gaistoši, gaistoši kuģi". Laikam sakāvies dēļ kādas dāmas.
***
Tai pašā vilcienā bija iekāpis šķielējošs tantuks. Tipiskā, ar smagajām tirgus somām. Apsēdās un sāka skaļi ar sevi sarunāties,pārliecinošā tonī "kvarķir poķerjal". Neko citu nesaklausījos, jo grāmata interesantāka. Entās stacijas tālāk viņa iestiprinājās ar baltmaizes kukuli. Iestiprinājās un vairs nerunāja. Ēdiens nomierina.
***
Meitene un puisis, vidusskolēni, varbūt pat pirmā kursa studenti. Runājās kr.valodā par nesen satiktajiem draugiem, piedzīvojumiem,soctīkliem un pat par Gan bei. Ka meitene tur neiešot strādāt, jo tur mazas algas un vispār tur viss esot nelegāls. Labi, ka "operācija Tokija" informācija nonāk arī līdz Tokyo city potenciālajiem darba meklētājiem.
***
Pārpildītā vilcienā iespraucas divi megahipster paskata jaunieši apmēram manā vecumā. Šauras biksiņas un bārdas. Runājās par pašnodarbināto statusu, studijām un drusku par politiku. Iesākot politikas tēmu, viens ļoti pārliecinoši iegalvo otram: "JA TU NEESI PUTINS, TAD TU NEKO NEVARI MAINĪT".
***
Plkst 17:07,ļaužu ka biezs.Vilcienā vairs nav brīvu vietu. Es vairs neatceros, kā tā sieviete izskatījās, bet tā ir riktīga pīzda, kas vnk noliek savu huilo-cacaca-gucchissimo somu uz krēsla, ar cerību, ka to vietu neiekāros neviens pensionārs. Kad viens tāds pencis jautāja, vai brīvs, sieviete paskatījās uz viņu ar vispāriznīcinošu skatu. Šmara. Lai brauc ar taksi. Nē, iesēdina taksī savu somiņu un tad brauc ar citu taksi.
***
Piektdienās tamburā brauc vīrietis, kas mats matā izskatās pēc jaunizceptā politiķa Jura Juraša.
***
Pa stacijas trepēm vilkās tāds kā pusbomzis ar milzīgu tādu kā palagu, kas uztaisīta kā taša. Tašā iekšā daudz drēbes, kas likās, tūlīt tūlīt izkritīs. Ejot gar vilcienu, iespēra vilcienam.Varbūt tā bija optiskā ilūzija un viņš tikai mēģināja no kurpes zoles nokratīt košļeni. Man par pārsteigumu, pusbomzis iekāpa vilcienā ar visu lupatu maisu.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?