telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2017-09-17 10:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Ulrich Schnauss & Mark Peters - Underrated Silence

Train people 2
Sieviete, allaž uzkrāsota lūpukrāsa. Kaut kas starp sarkanu un lillā ar spīdumiem. Viņai uz galvas ir puffīgā frizūra, kas izskatās pēc brūna baltmaizes kukuļa. Tad es sapratu, ka tā ir starpstadija no fāzes "tante" uz "vecene". Vecenes sien lakatiņus, bet tantes vēl veido puffīgās sasukas. Kā Belševicas Billē "Vecenes paliek vecenes, visos laikos un visās vietās".
***
Ja sarunā piecu minūšu laikā vairākkārt atskan "Atceries, kad.." un beigās atskan smiekls, tad zini, ka tur brauc ļaudis, kas ir draugi no pagalma, skolas vai studiju laikiem. Divi vīrieši ap tricāru runāja par "džunguru"/"džanguru" vai ko tamlīdzīgu(es nepīpēju,tāpēc pareizi neatceros šo terminu)dabūšanu ārzemēs. Tad viens no viņiem saka otram "ap četriem vai pieciem ir tāds vilciens, kur viss piebāzts, tagad tie skolēni brauc. Es netīšām dzirdēju sarunu kā tur kaut kādi vidusskolēni savā starpā sarunājās, ka nu, tur Ogres skolā visi esot lohi un ka Rīgā viss ir daudz krutāk un stilīgāk un vispār labāk. Vai tad mums Lielvārdē bija baigi slikti mācīties?".
Jā, tas ir tas moments, kad tu noklausies sarunu par to, kā noklausīšanās objekts noklausījās citu sarunu.
***
Švītiņš un pelēkās peles paskata meitene, pieklājīgi saģērbušies, kaut kur starp 25 vai 30. Pēc sarunas var noprast, ka abi tai pašā vakarā bijuši uz kino-randiņu.
Švītiņš jautāja, vai dāmai ir kādi hobiji, šī tik smaida pretī un nezina, ko atbildēt .Tad Švītiņš jautā, ko viņa dara brīvdienās. Šī atkal smaida, neko nesaka. Tad Švītiņš, lai galīgi saruna nepārtrūktu, jautā vai viņai TAČU ir bijis vasarā atvaļinājums un ko viņa tad esot darījusi. Šī saka, ka jā, esot gan bijis un aizgājusi uz Rīgas pilsētas svētkiem un uz Lielvārdes pilsētas svētkiem. Tad abi sāka runāt par horoskopiem...Horoskopiem, AHUJEĶ!!! Tad par to, kāds kuram dzīvoklis, vienistabas vai viens,komats,pieci istabas dzīvoklis. Un par staciju secību.
Ak tad tādi ir tie mūsdienu vidēji aritmētisko latviešu randiņi. Atvainojos, vidēji arimētisko latviešu sliktākie randiņi, kuros pat nav, par ko runāt.
***
Robo-kops. Robo-kops ir vīrietis starp 40 un 50, kurš pa peronu pārvietojas, atvainojos, ripo ar tādu kā apaļu pagarinātāja kasti ar rokturi, kas pīkst un ripo bez pedāļiem.Viņš brauc tanī pašā vilcienā. Elektroniskais bezritenis vai uzlabots i-robot.
***
Biznesmenis refresho te e-pastu, te twitteri. E-pasts izskatījās pēc iekšējā darba e-pasta, ļoti oficiāli un tad padomāju, ka viņš noņem darba spriedzi, rakstot twitterī "man besī kolēģi,ielu remonti un šitā PV grabaža, 666, canon vai nikon, vai Elksniņš ir Ušakova kopija un man negaršo tavas kafejnīcas bezglutēna keksis".



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?