telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2017-06-25 02:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Imants Daksis

lauku zaļumballes
Izdomāju, ka jāaizbrauc uz tipisku lauku zaļumballi. Ar draudzeni apspriedām variantus (galvenais, lai dzelzceļš lai vispār var tikt atpakaļ, ar autobusiem jāņu laikā ir, kā ir). Aizbraucām uz Skrīveriem, jo tur bij draudzenes famīlijai cīši zināmi ļaudis.
Ilgākais, protams, bija vainagu pīšana (iešana puķēs un pats process).
Un tad ieradāmies zaļumballē ap plkst 23:00. Iztikšu bez superepitetiem šoreiz.



Šķidra publika, sildījāmies pie ugunskura. Patiesbā nesildījāmies, seja dega tai elles kureklī. Tad nu pārbīdījām beņķi, dzērām, dziedājām līdzi ŠĻĀĀĀĀGERIEM un dzērām atkal. Muzikants bija lauku klišeju klišeja - sintiņa auto džingliņš + kaut kāds lauķis dzied pa virsu. Ap pusnakti saradās ļaudis un tipiskie gaternieki, kas kā likums, radaru orientē uz blondīnēm. Tā kā draudzene dejot neparko negribēja (es jau nu toč nē, jo braucu uz to zaļumballi, lai parādītu typical lauku sad party), atšuvu visus viņas kavalierus. Sūtot tos papardes meklētējus uz Dendrāriju staciju 5km tālāk.

Kad pietiekami iedzērām, uzdancājām pie seksuālajiem čiekuriem (klasika!) un turpinājām dzert un sildīties pie ugunskura (nakts bija auksta). Kkādi krievi gribēja dejot, bet es pajautāju, cik viņiem gadu. 21, nedzēruši, bet ha ha, par mazu tie dancātgribētāji. Tad piesējās kaut kādi latvieši un sāka klārēt, ka no Rīgas braukuši. Šļāger party ir šļāger party, nav taču nozīmes, vai Rīgas kundziņbūšana vai vietēja mēroga drunkfest.

Aizejot pēc papildus aliņa, viens divpadsmitgadīgs sīkais man svinīgi uzbļāva "alu dzert nedrīkst!". :D Kad ugunskurs saplaka un palika vēsi (tas viss 2h laikā), devāmies šūpoties šūpolēs. Bija pamalē redzama rītausma un devāmies uz māju, dziedot līgo/jāņu dziesmas, ar domu, ka nu tik būs baigā sadziedāšanās. Ņehuja, māju logos piķa melna tumsa, ugunskurs bija kaut kādās četrās sētās no tām, kam gājām garām.

Paņirdzām, aizgājām gulēt un no rīta sāņēmu frāzi:
"Atceries tos puišus?"
"Mhm"
"Tos visus!!!"
xD

Labākais aiz puķu lasīšanas sekoja pastaiga pa susuru taku, kur arī ūdenskritumu kaskādes. Atradām svaigi izraktu alu ar baby lapsēniem, bet pavisam klāt nelīdām.
Devāmies mājup, kad sāka līt. Tāds nu tas šļāgerparty.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?