telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2017-06-17 21:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Imants Daksis - Krupis

vasaras s.ā.k.u.m.s.
Tāda sajūta, ka vasara īsti nav ieskrējusies. Atskaites punktu parasti man nav. Varbūt vienīgi filadelfu ziedēšanas laiks (nu jau kādu nedēļas/divas zied).
Šur tur pavazājos, satiku R & C & A & D. Jūtos pat ļoti grezni. Kaļam plānus vasarai, it kā nopietni, it kā pa jokam, katram savas ikdienas posts un prieks.

Vinnēju saulespuķu sēklu loterijā (es neēdu semočkas, bet mana sievišķā intuīcija jau dziedāja "lalallaa,tu taču vinnēsi), biļetes no bilešu servisa. Tagad tik jāizdomā, uz kādu festivālu doties. Patiesībā nav ne jausmas, kas vispār notiek par festivāliem. Man patīk andergraunds un jaunie muzikālie censoņi.

Pa ceļam uz Ragaciemu palasīju Imanta Auziņa dzejas krājumu "Nezūdošais" (1972). Tāds drusku smeldzīgs un noskaņām pilns krājums. Iegūglējot tikai atģidos, ka Imants un Irēna Auziņi ir no vienas famīlijas. Patiesībā gribētos dabūt vēl kādas Auziņa krājumus no 70-tajiem un 80tajiem. Laikam būs jāpārvar slinkums un jāaiziet uz Otro Elpu.

Nākošnedēļ būs kaučserferis no Vācijas,riteņbraucējs.Man vēl joprojām šķiet aizraujoši, ka apmaiņā pret vietu uz matrača iegūstu interesantas sarunas,smaidus un piedzīvojumus. Diez, kā būs,ja pārcelšos ārup no Rīgas, vai vispār sanāks kaučserferus izmitināt.

Vēlreiz apciemoju Garciema kāpu ar torņa drupām. Patiesībā ļoti jauka vieta. Tur jau trešo reizi būts. Kājas gan nākošajā dienā smeldza. It kā tikai 10 km šurpu-turpu no Vecāķu stacijas. Laikam palieku resna. :D

Imantam Daksim baigi labā tā jaunā dziesma, Krupis.
https://www.youtube.com/watch?v=9ElmcaqnMBI



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?