telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2017-03-22 21:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bezdarbnieka dienasgrāmata [part4]
Šis būs pēdējais bezdarbnieka dienasgrāmatas ieraksts, jo dabūju darbu viena muzeja krātuvē. Tur pat prasīja augstskolas papīru. Pirmā reize, kad tas s__a papīrs kaut kur noderēja!

Pagājušajā vīkendā sanāca tā teikt,"notusēties".Māsa atkal pēc Braingames izcēlās *vienu* aliņu, tā nu sanāca pagulēt kādas 5 stundas un visu sestdienu notusēt,vazājoties pa botānisko dārzu, spēlējot hārdkōrīgās spēles un cepot picu.:) Trīs pasākumi vienā dienā man tagad liekās par daudz, it īpaši, ja iepriekšējā vakarā koncerts un maz gulēts. Likās jau, ka pēc visiem pasākumiem iekritīšu gultā un aizmigšu, bet nē!!!Līdz trijiem naktī youtube skatījos Čino Moreno best screams un tādā garā. Bet nu bezdarbnieki drīkst līdz nakts vidum klausīties jaunībsdienu mūziku.
- - -
Šī nedēļa palikusi pēdējā, kad esmu savvaļā. Izmitināšu koučserferi no Ķīnas(kuram patīk postroks!Ha!Nu tik jams dabūs redzēt Tesu Nabaklabā, ja neaizstopēs ar fūri pa taisno uz Pleskavas šoseju). :)
Mēģināšu pārdot vairāk grāmatas,jo būs neiespējami pārcelties ar pilnu grāmatu skapi, galu galā to skapi vajadzēs salikt un saturu atsevišķi kkur nest augšā,eh. Tad vēl ar fočiku vairāk jāpavazājas, šodien itin jauki sanāca pastaiga uz Reaģents-A.
- - -
D.atbrauks atpakaļ jau kā trīsdesmitgadnieks. Liekās tik jocīgi,ka viņam jau 30! Nolikšu saldētavā saldējuma kasti,ruma-riekstu vai kaut kādu fancy rupjmaizes-dzērveņu. Nav ne jausmas, pa kuru laiku cilvēki apkārt palikuši tik veci.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2017-03-23 03:15 (saite)
Kad nabā ir tesa? Afišā nav.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2017-03-23 11:38 (saite)
Facebook events "Mūzika pret būriem"
https://www.facebook.com/events/1146403252148607/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?