telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2016-11-02 09:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Grāmatnīcas stāstiņi vol. 982348
Vakar viena sieviete teica apmēram tā "Man mājās ir viens asinātājs, bet viņš SLIKTI DRĀŽ".
Man uzreiz vēderu sarāva smieklu krampis,kuru ļoti centos noslēpt ar smaidu un vārdiem "Pie rakstāmrīkiem ir daudz dažādu asinātāju, piemēram, ir Vācijā ražots asināmais ar savācējtrauciņu un vēl visādi" (maģiskais triks "ražots Vācijā")
Man liekas, ka šī varētu būt diezgan mulsinoša pieredze, nu ka svešs cilvēks tā uzreiz saka, ka kaut kas SLIKTI DRĀŽ. Man tādam teikumam psiholoģiski vajag krēslainas telpas,dīvānu un kaut kādu alkoholu.
***
Tētis un puika. Tētis pērk Jū Nesbē detektīvu "Tarakāni". Sīkajam liekās ļoti efektīgs vāciņš. Tētis ieliek grāmatu maisiņā. Neatceros vai tas bija puika vai tētis, kas ejot ārā no bodes, teica, ka "Labi, ka grāmata maisiņā tagad,tie tarakāni no turienes vairs netiks ārā".
***
Nezinu kāpēc un kādā sakarā, es ar vienu penzi sāku runāt par Ušakova kepku un izgāztuvēm un abi kopā nonācām pie secinājuma, ka Rīga grimst aktritumos.
***
Ā, man liekas, ka tas bija maisiņu sakarā. Tad lai iet nākošais par maisbergu tēmu. Viena 50gadīga dāma bezmaz vai apvainojās, kad jautāju, vai viņai būtu vajadzīgs arī maisiņš vai nē, jo tantuks teica, ka citā bodē maisiņus dod par brīvu.
Es viņai gribēju vienkārši teikt "Ej taču tu dirst", bet es smaidīju un pateicu funny joksy nice balsiņā "Dzīvojam tagad Eiropas savienībā".
Bļeģ tie piecdesmitgadnieki mani nobeigs. Tā ir tā Sovjetu paaudze, kurai vajadzētu vēl būt kaut cik normālai, ņemot vērā, ka mani senči ir sakarīgi šajā ziņā un kuriem patīk rušināties pa zemi, līdz ar to zina, kādu ļaunumu nodara dārzā iemestas dzērāju stikla pudeles un cits trešs, maisiņi tajā skaitā.
BET NĒ!!! Atrodas arī tie piecdesmitgadīgie Sovjeti, kuri vēl aizvien uzskata, ka viņiem viss pienākas par brīvu. Nākošreiz uzdāvināšu biļeti uz Getliņiem vai 10x lietotu kuli. No centrāltirgus ar zelta pārklājumu un uzrakstu "ROYAL". Nē, pat to viņa nav pelnījusi.
***
Nu par soviet tēmu turpinot, re kur viens cilvēks bija atstājis mākslu pie pildspalvu stenda "Variācija par tēmu Kremlins":


*
*
*
*
*
Bija vēl kaut kādi prikoli, bet tik agri no rīta grūti atcerēties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ieraksts
2016-11-02 17:36 (saite)
Ļetova dziesmas citāts, haha :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?