telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2016-10-23 23:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atvaļinājuma piezīmes vol.2
Dobelē redzēju kaut kādu Soviet briesmeklību - tādā kā bijušā universālveikala iekštelpās bija stikla bloku siena. Laiki mainās, stikla bloku sienas paliek.

Ciemos pie brāļa izspēlējos labi daudz spēles,likās jocīgi, ka iepriekš nebiju spēlējusi tādu kāršu spēļu klasiku kā Uno. Savukārt Dynablaster (aka Bomberman)radītās emocijas varēja dzirdēt pa atvērto logu pirms vispār ierados.Sen vispār nebija būts kādā nedēļas nogales ģimenes pasākumā.

Siguldā kopā ar D. garām nopūtām uztuntulējāmies pa trepēm (resnības asni?). Tās, kas uz Krimuldas pilsdrupām. Pusceļā piekusām un dzērām Malibu ar ananāsu sulu (termosu aizmirsu mājās).Staigājām un priecājāmies, lai gan nekāds zelta rudens tur nebij. Atceļā bija brīnišķīga sarkana saule un sarkani iekrāsojies gateris. Ā un tas ūdenstornis, ko rādīja Ķibilda "Adresēs" bija ciet. Zvaniņš arī izskatījās saplīsis.

IFF kino programma izskatījās ļoti interesanta, bet nu man jābūt vai nu studentam vai nu pensionāram,lai varētu noskatīties vairāk par 1 filmu. Buržuju padarīšana. Aizgāju uz Pyromanen, jo kino no Norvēģijas ir kaut kāds tikpat rets prieks, kā laša ēšana - vienreiz gadā.D.filma patika vairāk,nekā man.

Aizkūlos līdz Šķirotavai,kur ar D.taisījām sātīgos burgerus (apakšā kotletēm vīriešu zapte). Apēdām katra pa diviem un nevarējām vairs pakustēties.Vispār tā bija jocīga diena no a-z sajūtu ziņā,reizēm sadodoties rokrokā atmiņās paslīd visi tie divpadsmit gadi, kopš esam pazīstamas un liekās, ka viņas suņi ir nemirstīgi.

Atvaļinājums nebūtu atvaļinājums, ja tajā kaut kas netiktu darīts priekš dzīvestelpas (12 vai 13 kvadrātmetri,nav ne jausmas).Stiepām no Depo linoleju pār plecu caur Maskačkai un pēc tam gājām pakaļ riteņiem.Tagad gan drusciņ plecs sāp, bet nav ko čīkstēt, kamēr es uz vecās grīdas lasīju "Pārdomas par Krieviju", tikmēr D. skočoja klāt to brīnumu pie grīdas.

DIApasākumā redzēju Černobiļas esencītes,pat kafijā(!)mērcētus diapozitīvus.Pašā pasākuma beigās bija arī melnbalti un krāsaini skenera "errori",kas izskatījās pēc elektronisko mūzikas albumu vāciņiem.:D Septiņas stundas fotoprieka!

Vēl viena brīvdiena atlikusi,bet negribās neko prātīgu darīt.Lai dzīvo huiņa un apelsīni!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?