telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2016-10-14 15:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atvaļinājuma piezīmes vol. 1
Ir pagājušas četras atvaļinājuma dienas.
Līdz šim:
1)Biju Jūrmalā, nočekoju pamestos objektus un atcerējos, kā garšo Melnais balzāms ar upeņu garšu. Izbraukājos arī pa visu rīgu ar diennakts e-talonu,pat neatceros,kad pēdējoreiz ar tādu buržuju padarīšanu nodarbojos.
2)Uzrīkoju pie sevis mikro spēļu vakaru,lai spēlētu "8min Imperium". (Tie, kas nezina, kas ir 8min imperium...karoče, tas ir kaut kas līdzīgs Katanai, bet kuru ir iespējams izspēlēt 30-40 minūšu laikā) :D
3)Noskatījos līdz galam rōzā meiteņu seriālu "Sugar rush".Man patika, bet tās abas galvenās varones, ne Kima ne Sugar nepatika, to britu nenormālo dzerstīšanos un pravu kačāšanu ciest nevaru.Un tur bija Thure Lindhart dažās sērijās,tā kā tas seriāls nav galīgi un totāli trashy. :D
4)Satiku R., drusku paklīdām pa Vecrīgu un iedzērām. Nākošajā rītā viņš ieguva titulu "Labākais Maksimas dīdžejs" un uzlika Soviet disko dziesmas, šo te un vēl visādas apmēram stundu.
https://www.youtube.com/watch?v=BPsRX7m6CX4
Bet kā jau R. nopūtās,ja viņš tiešām strādātu Maksimā un par dīdžeju,viņam neko nemaksātu un būtu saldsērīgas noskaņas. :D
5)Aizgājām uz briesmīgo Dreiliņu mežu ostīt rudeni (tur labi smaržo) un pa galvu, pa kaklu iztērēt padsmit DIA kadrus.Patiesībā daudz kas atrisinājās,kad devos uz Albert hotel terases testēt objektīvus. Bet nu debesis galīgi garām dienas vidū, galīgi garām.
6)Ar D. marinējāmies un pastaigājāmies,redzējām kā patvertnei aiz Tālavas norok zemes virskārtu, diezgan īpatnējs skats. Plakātā teikts,ka tas tiek darīts jumta seguma maiņas nolūkos.
7)Šodien es cenšos neko īpašu nedarīt, vien uzcept "resnmaizītes" - tostermaizes ar nutellu un banāniem.Gribās pa mierīgo,salikt DIAkadrus rāmīšos un varbūt kādu filmu noskatīties. It kā vakarā Tesa,bet liekās,ka drusku par vēlu šamie uzstājas.Iet pusnaktī caur maskačku nerullē.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?