telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2016-07-22 21:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Blackdub sessions by Dj Enorme

grāmatnīcas stāstiņi, 666,6. daļa
Viņa regulāri ubago pie Ģertrūdes baznīcas. Viņa nāk uz grāmatnīcu pirkt uzlīmītes ar kaķēniem. Es nezinu, kāpēc viņa ubago. Vai kaķēnu uzlīmes ir legit iemesls?
***
Blondīnes acis ir ļoti pelēkas, tik gaiši pelēkas, ka tās izskatās pēc fotošopa. Viņa strādā fotokioskā un es pie viņas nesu tīstīt fotofilmas.Man liekās vienmēr awkward būt mainītās lomās. Man liekas, ka viņa ir cilvēks-fotošops.
***
Viņa padusē gandrīz vienmēr ir balta vai jau iesākta canva. Varbūt viņš ir mākslinieks. Viņš vienmēr pērk krāsu, dažreiz baltu krāsu, tik baltu kā viņa mati. Vakar divos naktī es viņu redzēju atrubījušos blakus Delisnack. Ķipa bohēma.
***
...un tad grāmatnīcā ienāca Jaroslavs. Patiesībā viņš varētu ienākt biežāk un tēlot fashion book policistu.
***
Viņš nāk ar melnu suni. Ja tas suns paceltu kāju un izdomātu pamīzt uz Taschen grāmatām, varētu aizlaist pa pieskari 1000 eiro vienā piegājienā. Bet tas suns ir ļoti mīļš. Man patīk, ka cilvēki nāk uz grāmatnīcu kopā ar dzīvniekiem.
***
Kaut kādam zviedram vai norvēģim bija no maka izkrituši 20 eiro un viņš tos nebija pamanījis. Arī es nē. Jau slēdzot ciet veikalu, šis bij pienācis pie manis un pastāstīja, ka kaut kur grāmatnīcā mētājas 20 eiro. Ielaidu iekšā un hehe - tik tiešām pašā telpas vidū mētājas 20 eiro. Šis patiesībā ir stāsts, kā grāmatnīcas apkopēja nākošajā rītā nedabūja 20 eiro, ko nodzert.
***
Es gribu to grāmatu, kur meitene brauc vilcienā.
*le me dziļi savā sirsniņā nokliedzas 'really nigga?'*
Bet es 0.000kurā-tur sekundes simtdaļā pieslēdzos popsas domāšanai un atnesu viņai grāmatu "Meitene vilcienā". Es jau varētu viņai iesmērēt "Sesto kupeju" vai "Rīga-Maskava" un kādas 100 grāmatas. Jo tajās visās kāda meitene brauc vilcienā.
***
Uz pārtikas bodi sievietes nāca kleitās ar dziļiem izgriezumiem. Grāmatnīcā man neredzēt vasarīgus un iesauļotus dekoltē,dāmas nāk satuntulējušās džemperīšos un jaciņās. Ja es būtu vīrietis, es pat apdomātu to, vai ir jēga strādāt bodītē, kur nevar skatīties uz dekoltē.
***
Viņam ir spilgti sarkans treniņtērps ar svītrām un cepure ar nagu. Viņa ārējais veidols ir totāls purvciema style, bet kā tur bija tas teiciens, nemērī vīru pēc cepures. Pie grāmatām uzkavējas diezgan ilgi, šo to palasa un galu galā nopērk kaut ko arī.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?