Azamat Bagatov ([info]termostats) rakstīja,
Nu baigi nodevi. Man kā šīs te slinkās paaudzes pārstāvim gribētos piebilst, ka es neredzu pilnīgi nekā slikta tajā, ka šodien ir jāstrādā mazāk, lai dzīvotu labāk, nekā vēl gadus 20 vai kur nu vēl 80 atpakaļ. Būtu dīvaini, ja būtu citādāk. Progress taču.

Izglītošanās? Vispār jau pēdējā laikā bieži tiek norādīts uz to, ka mums ir pārāk daudz jauniešu, kuri neapgūst profesiju, bet dodas kaut ko studēt. Bieži tīri studēšanas pēc, jo pēc augstskolas absolvēšanas tāpat dara kaut ko citu.

Migrācija arī ir normāls process. Nu ja nav tas cilvēks pieķēries kādai vietai un redz, ka citur viņam klāsies labāk, tad turēt viņu uz vietas ar varu ir pilnīgi garām. Labāk lai aizbrauc padzīvot citur, un atved atpakaļ kādas jaunas zināšanas un pieredzes. Vai ja tomēr nevelk atpakaļ, tad labāk arī tā, nekā sēdēt Latvijā un pukstēt.

Visu cieņu Astram, bet es kā slinkās paaudzes pārstāvis šajā sakarā neko nenožēloju.

Nu un runājot par Klimoviča grāmatu, kuru gan man nav sanācis izlasīt, vajag paturēt prātā to, ka vecu cilvēku atmiņas par jaunību, ir viena no pēdējām liecībām, pēc kuras izdarīt kaut kādus nopietnus secinājumus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?