telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2016-03-30 23:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
grāmatnīcas stāstiņi nr.666
Viņš slēpjās aiz lielām saulessbrillēm un cepures ar nagu. Pērk ZIP maisiņus, tos maziņos. Uzreiz iztēlojos, ka tas tak ir kaut kāds zāles dīleris. Ļoti steidzīgs,laikam pieprasījums liels. :D
***
Vienu vakaru ienāk bariņš jauniešu jautrā prātā. Viens man saka "tēlo kādu slavenību, mēs tev palūgsim autogrāfu". Tā kā šī nav pirmā reize, kad kaut kādi jaunieši nāk uz grāmatnīcu pildīt stulbos uzdevumus, uz daždesmit sekundēm tēloju, ka esmu Andželīna Džolī un parakstījos kā ķipa viņa. :D
***
Tantīte atnāk un saka, ka esot vīrs nolicis karoti un gribās kaut ko jauku palasīt. Piekrāva pilnu groziņu ar grāmatām. Tur bija arī depresīvas grāmatas, kuras lasot tā vien gribās domāt tikai un vienīgi par karotes nolikšanu. Bet to es neteicu. Galvenais, lai lasa. Varēja, zin, skatīties realitātes šovus.
***
Puisis un meitene. Spēlēja paslēpes starp grāmatu plauktiem, ik pa brīdim saskatoties un sasmaidoties caur Bībelēm, Seksopēdijām, Platoniem, Ošo un dajebko, kas stāv komerciālākajos plauktos.
***
Bij vienā vakarā ienākusi honeybee ar diviem kungiem, no kuriem viens vai nu bija totālā pālī vai cītīgi salējies ar odekolonu Saša.
***
Nezinu kāpēc, bet grāmatnīcā divas visbiežāk apčamdītās lietas ir optiskās ilūzijas un ilustrētā kamasūtra fočenēs. Un visādām 13 gadīgām losēm lielais prieks ir to grāmatu pašķirstīt un iebāzt pilnīgi citu tēmu plauktā. Varētu tur vienkārši sakopēt kaudzi ar kopijām, lai būtu pašapkalpošanās un chill, lai sekss un rokenrols pietiek visiem šai pasaulē.
***
Krievu intuīcija - uzšķirsta pirmās divas lpp dārgākajām grāmatām un saka, ka pērk. Kamēr latvieši to pašu septiņreiz izšķirsta no a līdz z, atnāk pat vairākas dienas un tad saka, ka vēl padomās.
***
Rakstu rekvizītus personai, kas maksā nodokļus bez nekādiem SIA. Vārdā Gaļina. Teicās, ka kaut kur sarakstā visam penterim jābūt, un kad meklētājā ierakstīju Gaļina, vienīgais, kas atradās rezultātos, bija kaut kāds Gaļas kombināts. Sāku jau drusciņ spurgt, kā nu būtu, ja čekā iedrukātu to Gaļas kombinātu. Gaļa vai Gaļina, kāda tur starpība.
***
Salds čalītis prasa kaut ko viegliņu palasīt, rokās turot 50shades of grey. "Kā būtu ar Sokolovu?" "Nē,tikai ne to pornogrāfiju!" *turot rokās 50shades of grey*


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?