telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2015-10-15 11:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaut kā izpaliek tas rudens skaistums. Tik vien kā ar riteni pabraukāties un skatīties uz sarkanajiem vīteņaugiem. Nu, varbūt daži vakari ar saulrietiem, jo beidzot darbu laicīgi, var uziet stāvu augstāk uz jumta terases un bildēt. :)
- - -
Uz Old Tom alus vāciņa ir runča attēls! <3 Patiesībā man ir vienalga par alus dizainiem, pudeļformām un etiķetēm...Galvenais lai labi garšo. Paņēmu ingveralu. Drusku mēlē kož. Labi jūtams. Galvenais, ka nav salds tā kā pie Spilves lidostas ražotajam.
- - -
Skumji, ka draugi aizpeld uz ārzemēm. Viņa pēc gada vai diviem dosies projām. Vai pat krietni ātrāk, ja iepatiksies brīvdienās pavadītais laiks UKijā. Kā R. izteicās "tas būtu trieciens". Un būtu vispār arī - kopš videnes sākuma turamies kopā, kas liekas kā vakardiena. Es ļoti ceru, ka R. tiks mākslas akadēmijā un iegūs jaunus, patiesus un foršus draugus.
- - -
Lasu tagad 101.kilometru, kas darbā skaitās mēneša grāmata un ir obligātā grāmata. Vispār interesanta. Nezināju, ka kādreiz nestrādājošos, čigānus, prostitūtas, bomārus un ko tik vēl ne, kādreiz sūtīja 100 km prom no Rīgas un citām lielajām republikas mēroga pilsētām. Tā varbūt tas izskaidroja "PSRS bomžu nav".
- - -


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?