telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2015-08-17 17:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
velo Rīgas ainiņa
Pēcpusdiena. Braucu ar riteni uz darbu caur Maskačku. Te priekšā izskrien 8-10 gadus veca meitene zig-zagā, tešot uz priekšu ātrāk nekā es ar riteni ripinos. Tādām situācijām esmu vienmēr gatava - by default braucu lēni, jo man galu galā nekur nav jāsteidzas atšķirībā no tā mazā zibenszeļļa. Ieraugu, ka netālu iet tipiska Maskačkas mājsaimniece-vulgaris, resna, protams, ar vēl vienu sīko. Tā nu i es viņai pasaku vienu pelnītu īso - "pīzda!" (lai bērni netešās kā ķerti vietā, kur es neesmu vienīgais rieņbraucējs).
Šī pastiepj savu resno, ļumīgo roku manā virzienā (nez ko viņa gribēja darīt?Pačamdīt smuko velosipēda zvaniņu?) un ķērc "brauc pa ielu!"
hahaha women logic - iela ir bruģis un uz tā paša bruģa ir novietotas n-skaita mašīnas un turpat arī tramvaja sliedes,kur pat ezītim skaidrs, ka nekāda braukšana nav un nebūs. Man nav nekas pret sīkajiem, bet ja tās mātītes nepieskata sīkos (diez, ko viņa dara, kad jāšķērso luksefori?), tad mana tolerance ir tuvu nullei. Proti, ja nevar pieskatīt bērnus, tad lai nedzemdē vispār. Kas zina, ja iedotu viņai iemēģināt pabraukt pa Maskačkas bruģi, viņai no dzemdes varbūt izkristu trešais bērns.

Nobeigumā - man nav nekas pret bērniem, bet gan pret pieaugušajiem, kuri tā vietā, lai pieskatītu bērnus, ļečī virsū cilvēkiem, kuri nav vainīgi pie tā, ka viņu sīkie neprot faking uzvesties uz ielas. Un ir pelnījusi vienu vienstāvīgo lamu vārdu. Un ka vispār tādi kā es būtībā sponsorē tās faking mājsaimnieces un viņu bērnus(soc.nodoklīši).

Kad man būs sīkie, tad visticamāk, dzīvotu kādā ļoti nomaļā vietā,lai citiem nevajadzētu censties tolerēt. Pilsētā katru dienu tolerējam no agra rīta līdz vēlam vakaram. Pēcpusdienā, jo godīgi, jau gribas sūtīt visus diRst un dēvēt orgānos...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?