telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2015-04-25 14:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
huiņas deva
Kaut kad nesen noskatījos filmu "Adult world" (2013) http://www.imdb.com/title/tt1067765/

(tā ir resna atkāpe, es amerikāņu filmas skatos ļoti reti)

Stāsts ir par meitieti, kas domā, ka ir talantīga, raksta dzeju un kuras kvēlākais sapnis ir tikt publicētai grāmatā. Viņa nejauši izlasa kādu vecu grāmatu un satiek grāmatas autoru, kurš viņas acīs ir kā ģēnijs. Viņa lūdzas, lai viņš viņai iemāca rakstīšanas noslēpumus un kritizē viņas sarakstīto. Tā kā viņas rakstītais nav nekas īpašs, bet galīgi sarūgtināt meiteni nevēlas, viņš publicē viņas dzeju kompilācijā "Shit poetry", kas viņu, protams, sadusmo.
meanwhile...viņa raksta erotisko stāstiņu pieaugušo žurnālam,jo darba kolēģis no seksšopa viņu iedrošina uzraksīt ar domu, ka tur viņu publicēs un ka tā jau nav sliktākā vieta kur publicēties. Viņa aiziet ciemos pie darba kolēģa un ierauga, ka viņš ir visnotaļ talantīgs gleznotājs, bet nemaz nealkst, lai viņa zīmējumus kāds redzētu,kur nu vēl lai tos kaut kur speciāli izliktu apskatei. Un aplaužās, jo saprot, cik viņa ļoti pūlas, bet citi nē un tāpat ir forši.
Filma smieklīga kopumā,jo filmas galvenā varona ir šausmīgi stulba un nenopietna, bet rakstnieks šausmīgi nopietns un dialogi visnotaļ prātīgi sanākuši.
^^





(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?