telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2015-01-20 11:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pm - cilvēki tur, man pretī v5
Viņa ir Latvijas mērogam slavena dziedātāja. Kādā klipā viņa spēlēja uz jumta klavieres. Jumta, kurš vairs neeksistē. Es gribu ticēt, ka kāds tiešām šajai dāmai par godu uz jumtu trīs vai četru rūpniecisko stāvu augstumā stiepa tās klavieres...
- - -
Viņš atnāk, viņam pat nevajag atvērt savu muti, lai pagrieztos pret cigarešu stendu, lai zinātu, ko viņam vajag. "Marlboro flavour",dve pački. Ja visu cilvēku vēlmes varētu nolasīt, kā šim kungam. Nebūtu pilni sieviešu žurnāli piegāzti ar rubrikām "kā saņemt to, ko vēlies"
- - -
Viņš ir mana bijušā puiša brālis. Viņš pērk čipsus, daudz kolas, tā it kā pie viņa nāktu ciemiņi, bet nekad es neesmu redzējusi viņa brāli, lai gan viņi mēdza pavadīt kopā daudz laika, skatoties sporta pārraides vai sportojot un pēc tam dzerot kolu. Varbūt viņš vairs neskatās sporta pārraides un nedzer kolu, ir pagājuši četri vai pieci gadi.
- - -
Viņai ir pelēka cepure, ar sudrabainiem spīguļiem. Viņai zvaigznes ir galvā, nevis virs galvas. Es arī tā gribu.
- - -
Viņš vienmēr nober sauju ar 50 centu monētām. Es nezinu kāpēc, bet domāju, ka viņam pieder kāds smieklīgs automāts, kurā ber iekšā 50 centu monētas, pret kurām pretī var saņemt kafiju. Kafijas dzērienu. Kapučīno. Kapučīno ar riekstu smaržu. Aveņu tēju.
- - -
Uzvārds Lejas-sausa. Tas ir trollings vai īstenība?
- - -
Viņa bija mana matemātikas skolotāja. Ja es kaut ko nepareizi saskaitītu, viņa bļautu. Tāpat, kā pie tāfeles.
- - -
Viņas mati ir allaž glīti sasukāti un ar bantītēm. Gari mati. Es varu uz gariem matiem skatīties daudz. Gari brūni mati. Gari gaiši mati. Gari gaiši mati ar tumšām saknēm. Gari pieaudzēti mati. Garas domas. Daudz domas. Izaugušas domas.
- - -
Viņš teica, ka mani ir redzējis uz ielas. Kā es braucu ar riteni. Viņi par mani arī domā.
- - -
Divas minūtes pirms desmitiem viņš dziedāja Enjoy the silence. Skaļi. Viņš ir bijis uz visiem Depeche mode koncertiem Rīgā. Varbūt viņš katru dienu dzied pie stūres.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?