telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2014-09-25 08:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vardarbības sakne
Šad tad paskatos ziņas.Pamanīju šo: http://apollo.tvnet.lv/zinas/jelgava-nezeligi-izrekinas-ar-6-klases-skolnieci-vinas-nacionalitates-del/666893

Re, kas notiek, kad Latvijā krievu skolas rullē uz urrā un to skolēni(aborta atliekas un salašņas, šajā gadījumā) nesaprot, kurā valstī vispār dzīvo jau no pirmās klases.

8.un 9. klašu krievu skolnieces jau ir gatavas 'piesist' ukrainieti dēļ tā, ka viņa nav 'savējā', jeb krievuška.

LV politiķiem nesaprast, ka Latvijas "multikulturālisms" var novest valsti līdz izzušanai no pasaules kartes tikai tāpēc, ka savulaik un vēl tagad neviens politiķis nav izveidojis apjomīgu kampaņu, ka "vienmēr labāk ir tur, kur ir dzimtā valoda" un uzdāvināt vienvirziena biļetes uz Krieviju, solot labu dzīvi tur. Daudzi uzķertos. Un liela daļa problēmas būtu atrisināta. Proti, vienīgie palikušie būtu pensionāri, kuri nevarētu fizski karot vai arī cilvēki, kuri ir lojāli kā Latvijas iedzīvotāji un pirms iesaistītos kaut kādās Pļūtina iegribās, tā labi un kārtīgi aizdomātos...

Nesen gāju pa Panevežys ielām Lietuvā. Ielās bija manāmi uzraksti "Lietuvu lietuviešiem", lai gan tur krievi ir gandrīz piecas reizes mazāk nekā LV (5,8%). Tur krievu ir ļoti maz, bet ir sajūta, ka viņi par to uztraucas daudz vairāk, nekā to dara latvieši.

My point is - multikulturālismam ir jābūt saprāta robežās. Proti - vari dzīvot 'zem viena lietussarga', BET tad - nedari sūdus un nepieprasi to, kas tev nepienākas!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?