telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2014-07-05 09:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bija šonakt pēc medalus tāds le wild sapnis.
Viss sākās kaut kādā kafejnīcā, kurai klāt bija piemontēta vasaras kafejnīca. Ar draudzeni gājām iekšā. Šai vajadzēja kokakolu. Tikai aukstu. Ārā bija plus 24 vai vairāk. Iekšā drēgns, kādi trīspadsmit grādi, viņa speciāli ar līdzpaņemtu grādīzeri nomērīja. Super, tātad kola patīkami auksta iekštelpās. Mums atnesa daudz kolas un junkfood. Tad skatījos apkārt un teicu, ka esmu tai vasaras kafejnīcā jau bijusi, tikai nekur apkārt nav nolupušie zvēri, tādi ļoti līdzīgi bēdīgā stāvoklī kā pie Akvalandes. Noejot lejā ēkas pagrabā atradās latgalīte v.3 un daži zvēri arī. Lapsa ar nobirušu degunu skatījās pa durvju šķirbu. Āhā, pazemes bibliotēka aiz durvīm.
Tālāk aizgāju uz kaut kādu lielu rūpnīcu blakus septītā tramvaja sliedēm, rūpnīcu, kāda realitātē, protams, neeksistē. Lielā angārā bija sapulcējušies daudz iedzēruši ļaudis, kas vizinājās traktorā ar kāpurķēdēm, braucot uz tramplīniem makten grīļīgā gaitā. Pamanīju kaut kur redzētu čali,kurš izskatījās vismazāk iedzēris no visiem. Uzkāpām rūpnīcas augstākajā stāvā un uz jumta arīdzan. Kad sākām strīdēties, kāpēc ēnas uz jumta saaugušajiem kokiem skrien paātrināti, secinājām, ka abi esam dzēruši. Viņš man parādīja notekūdeņu cauruli, kurā skatoties varēja redzēt lejā notiekošo. Hmm. Uz asfalta mētājās 4 līķi. Okei. Traktors laikam sabraucis. Noeejot lejā izrādījās ka tomēr nē - pie rūpnīcas kāds urla-psihopāts nelaiž nevienu ballēties gribētāju ne iekšā ne ārā no rūpnīcas.
Jātusē tālāk, kas cits atliek.
Satieku le wild sievieti ar gariem matiem ap 30. Man nez kāpēc ir kristālskaidrs, ka viņa zina, kā jātaisa mazsālītie gurķi. Pajautāju viņai un šī izstāsta recepti, kā arī to, ka vīns, kas jālej uz gurķiem esot palicis tāds pašvaks. Šamā man uztaisa gurķus, es priecājos. Tad le wild sieviete iepazīstināja mani ar savu ģimeni, kura aizrautīgi spēlēja kārtis. Uz brīdi likās, ka viņa ir afigenna veca, jo pie galda sēdēja zēns, kas varētu būt bijis viņas dēls.
Baļļuks beidzās pēc 2 dienu kodiena rūpnīcā. Ejot ārā centos vēl nofotgrafēt tās kolorītos apmeklētājus. Kāda tante sāka vicināties ar rokām un ķērkt, lai nebildējot jo viņai esot sirdsdāma. Ja vīrs atkostu, pizģets būtu. Apsolu, ka bildi ar ķērcošo izdzēsīšu un apskāvu viņu. Le wild tante!
Izgāju ārā no rūpnīcas ar mazsālītu gurķu burku. Burkas marinējumam biju nolasījusi ogas no le wild sievietes kleitas, kas izskatījās pēc melniem pīlādžiem.

the end.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?