telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2014-03-10 23:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja piecas potes pret kārtas pret trakumsērgu likās horror,tad ko gan es darītu, ja būtu jāizbauda 30 potes? :D Pēc potēšanās kaut kā aizvilkos mājās, iekritu gultā ap septiņiem vakarā un gulēju kā nosista līdz deviņiem rītā. Tad te nu bija! Pašas bīstamākās huiņas, kā likums, notiek vistuvāk mājām.
- - -
Ilgi domāju,kas ir tā graudainā figņa ar ceptiem dārzenīšiem iekš LIDO. Izrādās, ka kuskuss. Tagad vairs nevaru iedomāties savu skapi bez kuskusa pakas, jo tas ir ģeniāls fastfood studentiem!
- - -
Aglonas bazilika fotogrāfijās skolas mācību grāmatās izskatās pārāk liela. Domāju, ka tai jābūt lielākai nekā Kauņas kristus augšāmcelšanās baznīcai, bet še ku reku to vēl mazāku padara mazā Soviet trīsstāvu bloķene turpat aiz baznīcas.
- - -
Kļocka,šmakovka,gangnamstils,miniatūrs zagss,gaišais brālis no krūkas,"jaunie prot tikai pīpēt,ne dejot". Viesošanās kāzās latgales rajonā noteikti paliks atmiņā.
- - -
Rakstot kursa darbu,rīgas vidusskolēni atbildes atsūta labi ja viens no 15, kamēr latgales reģiona - 1 no 5 :) Latgales reģiona skolēni raksta, ka priecājas aizpildīt anketu, bet rīdzenieki ņēma un aizrādīja par pieļauto gramatikas kļūdu, kas radās anketas sastādīšanas brīdī. Sučkas^^
- - -
Nekas nevar aizstāt foršu vasaru. Pērn bij riktīgi feina.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?