telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2013-11-05 13:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Tetarise - Night road home

Brokastu pārslas ar cukura glazūru - tā paka kaut kur jānoslēpj dziļi skapī, lai nenograuztu bez jogurta vai piena. mmm!
- - -
Pasniedzējs smējās par jaunāko tendenci aizturēt elpu un izslēgties.
- - -
Manā sapņu bibliotēkā būtu kaķi un bruņurupuči. Tas tik būtu kaut kas burvīgs. Kaķi ievieš mājīguma sajūtu, bet bruņurupuču lēnums simbolizētu lasīšanu bez steigas. Ōsommmm! Kad būšu vecāka un atbildīgāka,man noteikti būs bruņurupucītis^^
- - -
Dzīve off-season.
- - -
Vakar dikti gribējās ciemiņus, bet potenciālie ciemiņi ņēma un aizņēmās. Tā nu es dzēru kokteilīti (neko alkoholisku nebiju dzērusi vairākas nedēļas) un pieslēdzos virtuālo pļāpu pasaulei. Papļāpāju un sarunas beigās novēlot atā atā cilvēks, ar ko sačatoju teica, ka ir mani apciemojis.Tik tiešām - palika tāda sajūta. Virtuālas pļāpas uzlabo dienu, kad neviens nenāk ciemos. :)
- - -
Braukšana ar velosipēdu uz darbu saulrieta laikā. mmm! kaut kāds prieks novembrī ir...
- - -
Videnē likās, ka studiju laiks būs baigi kruta. Ekspekteišans vs rialitī ?Manas iedomas par šo laiku noteikti nebija tādas,ka pēdējā gada laikā viss aizraujošākais ,kas sadarīts, ir sadarīts ar cilvēkiem, kurus labi nepazīstu,vnk tusēju vai vispār ir svešinieki. Dat sucks. Es gribu jaunas atmiņas ar tuviem cilvēkiem, ar abiem videnes draugiem.
- - -
Visādi citādi sirds ir ļaunprātīgi lokanāka pret visu. To iedomājos, pirms pāris dienām ar velo ripinoties pār Akmens tiltu.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?