telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2021-04-18 15:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par vakcinēšanos
Piektdien pie ATTA centra ar D. stāvēju rindā 1 stundu un 10 minūtes, ieskaitot pašu vakcinācijas procesu. Neko speciāli uz Rīgu agrāk nekasījos, man ir standarts celties ap 6:00 un tad braukt uz Rīgu strādāt un sagatavot preces plašajai pasaulei.
Noskaņojums rindā bija svinīgs.
Vakcinējos, jo negribu sagaidīt momentu, kad P1 (mutācija no Brazīlijas, kurai tīk pļaut arī cilvēkus vecumā zem 40) un Indijas B1617 mutācijas būs Latvijā. P1 jau ir Francijā, tas nav tālu.
Tāpat man nepatīk spēlēt krievu ruleti, katru dienu strādājot ar +/- 10 cilv. nevēdināmās telpās un braukt ar vilcienu 2x dienā, kopsummā tajā pavadot 1 stundu un 20 minūtes. Vienmēr pastāv opcija "nestrādāt vispār" vai meklēt attālināto darbu, bet man tie attālinātie darbi vienmēr ir 5x mazāk atalgoti un bez jebkādām soc.garantijām un bez veselības apdrošināšanas, so tas arī nebūtu bijis risinājums "pandēmijas pārlaišanai".:)
Par kaut kādu "līšanu priekšā" vecajiem - ēm, nu ja manā ģimenē visiem gados vecākajiem ir pajebaķ uz pandēmiju, es tomēr pieturos pie common sense un uzticēšanos zinātnei un tās sasniegumiem.
ANYWAY...
Labās ziņas ir tādas, ka pēc pāris dienām atvedīs 20 400 Moderna un 11 700 Pfizer vakcīnu devas un piegādes būs vēl un vēl. Valdim Zatleram taisnība, ka nav jākavē pagasts uz tiem, kas negrib vakcinēties. Kas grib, tiem jādod iespēja vakcinēties neatkarīgi no vecuma. Tad es atcerējos, ka viņš taču jauns būdams, ir bijis Černobiļā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?