telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2021-03-29 18:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kas ir pandēmijas nogurums, ko visu laiku maļ presē? Like, seriously, es saprotu tikai to, ka cilvēki jūtas slikti, ka nevar būt droši par nākotni (kam pieder bizness, piemēram, vai grib iegūt autovadītāja tiesības, iziet augstskolas un praktiskos kursus, nu koroč kam bija karjeras un profesionālie plāni bet tie jāatliek u.t.t.)
A ko pārējie činkst, es reāli nesaprotu. Sēž mājās, rij un vēl pabalstu naudu maksā. Xaļavnā dzīve!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2021-03-29 19:16 (saite)
Tad jau cietumā arī laba dzīve - sēdi, rij un laime pilnībā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2021-03-29 19:48 (saite)
Nu, cik man zināms, lielākā daļa cilvēku savus mājokļus iekārto pēc iespējas jauki, lai atrašanās tajos būtu ērta, patīkama, relaksējoša un katram ir kaut neliels hobijs mājās. Tas pats ar tuvāko apkārtni, cilvēki izvēlas dzīvot tur, kur forši apkārtnē pastaigāt vai aktīvi pavadīt laiku svaigā gaisā.
Kādēļ cietums kā piemērs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]telefontubbie
2021-03-29 20:50 (saite)
Ekstravertiem šis pandēmijas laiks, iespējams, ir smagāks, jo ir ļoti atkarīgi no citiem cilvēkiem, pašiem to lāgā neapzinoties. Bet tas nav pasaules gals vai reāls iemesls apresnēt vai sadrūmt.
Hmm, nu tā kaimiņiene var palūkoties uz situāciju savādāk, ir skolas vecuma bērni, kas senčus-darbholiķus redz tikai vakaros līdz pat pēdējai vecāku ligzdā nodzīvotajai dienai. :)
Kas ir tie labākie apstākļi? Latvija nav diez ko unikāla, salīdzinot ar citām Eiropas valstīm, daudz kur ir striktāki aizliegumi ar kaut ko nodarboties ārpus mājas. Polija tagad dārgi maksā. Igaunija arī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iokaste
2021-03-29 21:25 (saite)
ok, tu atbalsti ierobežojumus, tev šķiet feini. bet tā tu kļūsti par afēras līdzdalībnieku. vai no karmas policijas nav bail?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2021-04-01 15:52 (saite)
Konspirāciju deķīti aust ir diezgan bezjēdzīgi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?