telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2021-02-24 17:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Maskačka people in ze morning
Dāma ved ārā sunīšus. Viens sunītis kā sunītis, uzreiz skrien ošņāties, kaut kur pamīzt. Otrs atrod max jebkuru tuvāko garāmgājēju, skrien riņķī un rej. Vauvauvauvauvau!
***
Skrējējs, bārdā un uzacīs sniegs. Kaut kā paliek auksti skatoties. Vienmēr skries gar tramvaja līniju centra virzienā, bet otrādāk nekad.
***
Onka uz riteņa oranžajā vestē. Brauks arī tad, kad negants spelgonis.
***
Resnais melbaltais kaķis guļ uz palodzes un skatās garāmgājējus. Nu ko var vazāties kaut kur tik agri no rīta, kur pelītes.
***
Vīrietis micītē, kurš raitā solī iet caur kapiem. Jo vēlāk iebrauc vilciens stacijā, jo jāiet, teju skriešus. Kapos čivina putni, bet nav laika klausīties. Jāskrien!
***
Pārdevēja cilā plastmasas maizes kastes. Iekšā smalkmaizītes, patiesībā, bulkas. Kāpostu pīrāgi īstiem večiem. Vistas gaļas trijstūrīši. Buljona pīrāgi, kur gaļa vairāk nekā jebkurā Rimi buljona pīrāgā vispār ir bijis. Pavāre pārsoļo pār veikala telpu ar kūpošiem sirņikiem. Diena var sākties. Ēdāji ir un būs.
***
Apkopēja mazgā grīdu, vēl nekādas rīta kņadas. Viss gaišs un mierīgs, varbūt viņa klausās radio Skonto.
***
Rijīgās vārnas neganti ķērc un dala no putuplasta pārtikas konteinera vistiņas kauliņus. Tieši vārnas no rītiem mēdz būt visskaļākās. Pat tramvajs nav tik skaļš.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?