telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2020-12-30 07:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
diezgan smieklīgi
Cilvēki krīt kārtējā histērijā par garajām brīvdienām, ka nevarēs vafelē laist apšaubāmu pirotehniku. Hiiih


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2020-12-30 11:32 (saite)
Latvijā un vispār Eiropā viena no lielākajām problēmām ir vientulība un sociālā atsvešinātība. Daudziem tas ir sāpīgs slogs, kas ar ierobežojumiem tiek padarīts vēl smagāks.
Bet protams - cilvēki nedejo kadriļu baltā zālē, bet satiekoties dubļos dzer un ālējās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2020-12-30 15:44 (saite)
Nez, cilvēkiem ir dažādas prioritātes un pašpietiekamības līmeņi, arī svētku svinēšanas paražas. Vienkārši ieķiķinu, par to, cik cilvēki ir neelastīgi svētku atzīmēšanā. Vai tiešām nemāk atzīmēt kaut kā savādāk, oriģinālāk, ir taču tiiiiik daudz iespējas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iokaste
2020-12-30 15:52 (saite)
kādas var būt iespējas, ja cilvēkiem aizliedz satikties? svinēt zoomā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2020-12-30 19:44 (saite)
Ir runa par cilvēkiem, kas ir vieni kā pirksti vai cilvēki, kuriem vnk tik ļoti zajebal otra puse vai ģimenes locekļi, ka aiz neko darīt grib ballītes ar citiem cilvēkiem ārpus mājsaimniecībā esošajiem? Piem. 2013.gada Vecgada vakarā strādāju līdz vēlam vakaram, nesvinēju tradicionāli, baudīju vecu industriālu arhitektūru pa kluso un rumkolu, gabals nenokrita un nākošajā rītā nebija paģira - laba sajūta, vai zini!
Jebkurā gadījumā,kopā vai vienītī var svinēt līdz ūkai 22:00 ārā, iet pa mīļākajām pastaigu vietām vai atrast pilsētvidē pop-up egles, kuras izdekorējuši vietējie uzņēmumi, iemalkot kādu karsto dzērienu. Liet laimītes un nodarboties ar kulināriju, binge-watch iemīļotus mūzikas video un seriālus. Spodrināt kurpes un taisīt skapja make-over, sagatavot visu spožu un jauku, sūtīt laba vēlējumus un zīlēt nākotni. Ja ir mājdzīvnieki, tad vispār ir pilna māja prieka. Par Zoom - svinēt Zoom nav nemaz tik slikti, it īpaši, ja katrs ir savā pilsētā vai pat valstī.

Ja cilvēkiem tik ļoti gribas pusnaktī skraidīt bariņos puspliki, šampanieša komā bļaujot S NOVIM GODOM, just go for it! Mežā, rudzu laukā, lidlaukā, sniega kupenā, pirtī, slēgtās teritorijās to visu darīt ir lētāk! (Rīgas RPP video centrs noteikti strādās pastiprinātā režīmā) :D


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?