atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:03 am: Ko es vispār saprotu no telpas? Kādā burbulī es esmu. nevaru iedomāties nevienu zzs vai apv. saraksta vēlētāju, bet šie saraksti uzvar vēlēšanās

Comments

From:[info]asiize
Date:October 2nd, 2022 - 10:39 am
(Link)
Manai mammai patika, kā Rajevs komentē karu. Baidos, ka nobalsoja par AS.
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:October 2nd, 2022 - 10:55 am
(Link)
Cilvēki novados 55+ apvienotais saraksts, īpaši vīrieši uzņēmēji.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:October 2nd, 2022 - 06:31 pm
(Link)
Lūk pirmais ko nodomāju atverot vinu mājaslapu - kaut kāda vīriešu partija. Neoliberālā patriarhāta estētika, ienaidnieks nr 1
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:October 2nd, 2022 - 10:56 am
(Link)
Manai vīramātei vienmēr ir paticis Lembergs
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:October 2nd, 2022 - 11:28 am
(Link)
tētis teica, ka balsos par NA, bet beigās nobalsoja par Apvienoto, jo tur Svilāns (Spils Botāniķa vadītājs) un Ingmārs Līdaka. Mamma draudēja, ka balsos par Lembergu (ar sakoptās un plaukstošās Ventspils argumentu), bet beigās arī nobalsoja par Apvienoto, kas, manuprāt, ir mazāks ļaunums.
Manliekas, ka visa Kurzeme balso par ZZS (neesmu skatījusies statistiku vēl, varbūt tā nemaz nav, bet tā man liekas)
From:[info]marina_
Date:October 2nd, 2022 - 11:44 am
(Link)
Man Apvienotais saraksts šķiet lielāks ļaunums par ZZS, ņemot vērā, ka tas ir ZZS un no Vienotības izmesto cilvēku kabatas projekts, vilks jērādā vai kā Krista Burāne rakstīja - Lembergs Pīlēna baltajā kreklā. Tavars joprojām ir Lemberga rokaspuisis.
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:October 2nd, 2022 - 11:49 am
(Link)
jā, nu tik ļoti neesmu tajā iedziļinājusies, jo tāpat bija skaidrs, ka par to visu nebalsošu. manā listē bija tikai divas iespējamās izvēles.

Rajevs, starp citu, man patīk. bet ne jau kā politiķis. viņa kara apskatus ar interesi skatos joprojām, kamēr uz viņu partijas kontekstā - ar bažām.
From:[info]marina_
Date:October 2nd, 2022 - 12:05 pm
(Link)
Rajevam kā bruņoto spēku virsniekam Latvija atņēma pielaidi valsts noslēpumam. Es varu saprast, ka izteiksmes veids patīk, bet tas nav nekàds flirts vai neveiksmīga sagadīšanās, ja augsta ranga militārpersonai mūsdienu demokrātijā tiek liegta pielaide. Cilvēku valodā runājot, tas nozīmē, ka viņa darbībā ir bijušas konkrētas pierādītas rīcības, kas ir nelojālas Latvijas valstij.
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:October 2nd, 2022 - 12:33 pm
(Link)
jā, es zinu par to gadījumu, bet ir dzirdētas versijas par to, ka viņš vnk par daudz lecās un maisīja gaisu un tāpēc dabūja tādas nepatikšanas un bija spiests pamest karjeru. bet nu, jā - kā jau teicu, tas, ka viņš labi komentē karadarbības gaitu Ukrainā, nenozīmē, ka vajag būt par politiķi.
From:[info]marina_
Date:October 2nd, 2022 - 01:05 pm
(Link)
nu neatņem valsts noslēpuma piekļuvi demokrātiskā sabiedrībā par "lekšanos". Turklāt, pat ja tā būtu, militāra ranga amatpersona nedrīkst atļauties lekšanos, jebkāda individuāla rīcība militārās struktūrās ir pretēja valsts drošībai. Bet nu labi, tas nav tik būtiski, vnk es to minēju arī saistībā ar viņa komentēšanu - jā, viņam ir saistošs izteiksmes veids (t'pat kā Pīlēna baltajam kreklam un saistībām ar Juri Rubeni), bet es esmu dzirdējusi (un gan jau tu arī) arī kritiku par veidu, kā viņš komentē - vismaz sākotnēji tas bija diezgan neiedrošinoši Ukrainai (un līdz ar to - LV jau tā sašķeltās sabiedrības atbalstam). Kara apskatnieki tomēr ir propagandas nesēji un viņiem ir atbildība sabiedrības noskaņas veidošanā brīžos, kad viņi izsaka savus subjektīvos spriedumus, kad tie nav piesaistīti faktiem.
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:October 2nd, 2022 - 01:15 pm
(Link)
man ļoti gribētos, lai mūsu valsts demokrātija būtu tik demokrātiska un tīra, ka atņemt to pielaidi par lekšanos nebūtu iespējams. bet es laikam neticu. nu ne vispār par šo Rajeva gadījumu (turklāt, ja šobrīd varbūt situācija ir uzlabojusies, tad tas jau bija kādus padsmit gadus atpakaļ), bet vispār. skatoties uz to, kā visi tie mūļi tiek neskaitāmas reizes apsūdzēti visādos noziegumos un korupcijā un turpina tik ziedēt un zelt valdībā un vadošos amatos. Lemberga gadījums, ar visiem tiem ar sirdi aizgājušajiem lieciniekiem un slikto veselību un cietumā būšanas farsu, ir vienkārši absurdi groteski neticams. un nekā neveicina ticību mūsu valsts iekārtas tīrībai un funkcionalitātei un patiesam demokrātiskumam.
[User Picture]
From:[info]aborigens
Date:October 2nd, 2022 - 12:07 pm
(Link)
Bet vai tu tiešām gribētu dzīvot ārpus? Šie cilvēki nav saistīti ar kultūras jomu. Liela daļa laukos. Cilvēki ar savām saimniecībām vai strādā pie lielajiem zemniekiem.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:October 2nd, 2022 - 06:36 pm
(Link)
Iespējams ka es gribētu nedaudz faktuālåku iespaidu par sabiedrības struktūru. Ne šlesers ne gobzems ne stabilitāte nepārsteidz bet nu tas zzs as ir pilnīgs es tikko pamodos
[User Picture]
From:[info]dardenne
Date:October 2nd, 2022 - 12:43 pm
(Link)
Viens segments joprojām balso pēc principa "Mēs zemnieki - par zemniekiem!". Nu un ZZS jau arī lobē kompensācijas lauksaimniekiem pie katras vēja pūsmiņas. Lielajiem un pietuvinātajiem, saprotams.
Powered by Sviesta Ciba