atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:07 pm:

Comments

[User Picture]
From:[info]teja
Date:February 5th, 2021 - 12:30 pm
(Link)
piemēram, Tevi es fiziski neesmu redzējusi, tāpēc varu kļūdīties, bet vismaz pēc savām prāta īpašībām tu esi projektors.
[User Picture]
From:[info]mranarhs
Date:February 5th, 2021 - 12:35 pm
(Link)
Oho. Būs šitā štelle jāpapēta. =)
[User Picture]
From:[info]aktrise
Date:February 5th, 2021 - 06:43 pm
(Link)
wow, mani nonesa šis.
es arī esmu projektors.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:February 5th, 2021 - 07:39 pm
(Link)
O jā tu esi gan. Labi ka sāki skriet.
[User Picture]
From:[info]aktrise
Date:February 5th, 2021 - 09:05 pm
(Link)
Faki es jau paguvu iedziļināties un man tik daudz lietas sāka meikot sensu. Īpaši par attenēm ar citiem, whoah. Es jau sen zināju, ka man ir steiti, kad nespēju ar citiem saprasties un es nekādi nevarēju saprast, kas tas ir. Tagad saprotu lol. Izrādās, ka man necik nevajag nevienu pushot vai mācīt, ja neprasa.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:February 5th, 2021 - 11:52 pm
(Link)
nu jā, projektora, "kurš pats bāžas", enerģija ir kaitinoša, un bieži izraisa pretreakciju. pat tad, ja viņš bāžas ar derīgām vai gudrām lietām. tas pat ir negodīgi, kādi mēs esam dzīvnieki. tāpat tas, kā manifestors rada milzīgu enerģētisko sprādzienu plašā apkaimē, pat ja runā pilnīgu sūdu. bet mūsu sabiedrība ir iekodēta domāt, ka jāuzņemas iniciatīva citādi nekas nebūs- jāmanifestē savi sapņi - to protams ir izdomājuši manifestori, kuriem caur gadsimtiem ir bijusi salīdzinoši milzīga ietekme. bet nu, šis ir projektoru laiks. mūsu izcilākie politiķi, kā Merkele, ir projektori, jo tikai viņi savā "pazemībā", vienmēr izsalkuši visiem palīdzēt, spēj risināt mūsdienu sarežģītos uzdevumus. tur vairs neder psihopātiskā "stingrā roka".
Powered by Sviesta Ciba