atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:42 pm: #russianlivesmatter

Comments

[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:June 2nd, 2020 - 05:15 pm
(Link)
Citreiz ir daudz vieglāk mīlēt svešo nekā savējo, jo savējo labāk pazīsti un viņu shortcomings pie sirds ķeras daudz vairāk.
Un no svešā tu jebkurā brīdī vari nošķirties, bet ar savējo baru tu esi saistīta forever un tu pārdzīvi vairāk, ja viņi nav tik lieliski kā kāds cits bars.
Nu ja vien neizdodas pilnībā ignorēt rasi, tautību, dzimumu un visu vērtēt cilvēka līmenī. Un man liekas, ka tad arī latvieši, ja katru vērtē atsevišķi kā cilvēku, nemaz tik slikti nav.

Man arī liekas, ka ļoti svarīgi ir nevis tikai norādīt, kādi citi ir rasisti, u.tml., bet saprast arī iemeslus, kāpēc viņi ir tādi, kādi ir. Jo tad var dusmoties konstruktīvāk un varbūt arī rīkoties, lai novērstu tos cēloņus, kuru dēļ šīs problēmas pastāv.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:June 3rd, 2020 - 11:25 am
(Link)
Jā, Labi punkti
[User Picture]
From:[info]teja
Date:June 3rd, 2020 - 11:30 am
(Link)
Rasismam ir loti dzili, individuāli iemesli, kas saistīti ar neuzticēšanos citiem un vēl dzilāk ir bailes zaudēt kontroli pār savu dzīvi un neuzticēšanās sev. Bet kamēr mēs visi darām darbu lai sevi uzlabotu, terrapijā vai garīgās praksės, tikmēr sabiedrības iekārtu var sakārtot ar pavisam vienkāršām, racionālām darbībām, kas vērstas uz to, lai cilvēki mazāk darītu cits citam pāri
[User Picture]
From:[info]hekate
Date:June 4th, 2020 - 02:20 pm
(Link)
"Un no svešā tu jebkurā brīdī vari nošķirties". Nu re. Ja tas ir dzīvokļa biedrs, turklāt ja tas vēl izrādītos ļoti ekstraverta rakstura, nemaz tik viegli nevarēsi vis nošķirties! Tātad piemērs par indieti, ka viņa nav uzņemta par biedreni vairākos dzīvokļos- īstenībā tas obligāti nenorāda, ka vietējie grib ienīst vai speciāli diskriminēt indiešus, var būt arī tā, ka viņi vienkārši grib dzīvot kopā ar savējiem. Tā tomēr ir dzīvesvieta.
Powered by Sviesta Ciba