atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:33 am:

Comments

From:[info]marina_
Date:March 14th, 2019 - 03:18 pm
(Link)
manuprāt, “Kivičs foršs džeks” ir ārkārtīgi neuzmanīgi izvēlēti vārdi par cilvēku, kuram, izskatās, ir psihiskas veselības problēmas un kurš ar savu uzvedību šobrīd traumē savus bērnus un pārkāpj viņu tiesības.
pašu šovu gan neesmu redzējusi, bet pēc publiskajām aktivitātēm tā ir cilvēka, kurš sāpina un pazemo citus līdzcilvēkus, arī savus bērnus, poetizēšana
[User Picture]
From:[info]teja
Date:March 14th, 2019 - 03:20 pm
(Link)
Kur viņš pazemo savus bērnus? :O
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:March 16th, 2019 - 02:16 am
(Link)
Vienā no video performancēm pats stāstīja, ka bērnus par šo visu skolā bulijo :(
From:[info]marina_
Date:March 14th, 2019 - 03:26 pm
(Link)
publiski medijos apvainojot viņu māti, rāpjoties pliks vannā ar jauno meiteni un taisot live stream un ko tik vēl ne- tas viss ietekmē bērna tiesības uz privātumu, viņš ir tēvs diviem maziem bērniem, kuri arī dzīvo savā sociālajā vidē- dārziņš, skola, kur citi bērni un pieaugušie par to runā utt. Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija jau ir vērsusies ar iesniegumu par pārbaudi pret viņa rīcību un iespējamo nodarīto kaitējumu. Mums vnk tas tipa kaut kā aizmirstas. Bet tur blakus ir tuvinieki un bērni, kuriem šobrīd ir ārkārtīgi smags posms.
[User Picture]
From:[info]gary_crant
Date:March 14th, 2019 - 03:33 pm
(Link)
man arī līdzīga reakcija kā marinai. iedomājos, gan jau kādiem cilvēkiem frīdv. arī šķiet tāds sirsnīgs un atvērts cilvēks ar humoriņu
From:[info]marina_
Date:March 14th, 2019 - 03:40 pm
(Link)
esmu nogurusi no valodas un ideju oriģinalitātes kā vienīgā “cilvēka mēra”. nevis tas, kā mēs pieskaramies viens otram.
lai gan, protams, ko te vispār vienam otru mērīt, vai ne
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:March 14th, 2019 - 03:44 pm
(Link)
kārtējais pierādījums, ka ne jau bērnu dēļ tu dzīvo. fuck them kids. paši varēs pazemot sevi, kad izaugs
From:[info]marina_
Date:March 14th, 2019 - 03:50 pm
(Link)
tas, kā viņš uzvedas, ir klasiska pasīvā agresija (turklāt, labi zinām, ka viņš ir arī iekaustījis savas iepriekšējās partneres). bet iespējami arī citi psihiski traucējumi.
manuprāt, nav pareizi pie terapeita sūtīt tikai Lieni. Tur ir konkrēta buķete abiem diviem, un tieši tāpēc tur ir izveidojies šova pāris. Kas ir fine, bet dalīt te foršajā un stulbajā, tas mani kaut kā tikko satrauca.

kisses
[User Picture]
From:[info]teja
Date:March 14th, 2019 - 06:32 pm
(Link)
Es tikai pateicu kurš man patīk un kurš nepatīk tv seriālā. Man nav info un kompetences spriest par bērnu tiesībām un es arī pielauju ka iemīlējušies cilvēki var rīkoties ne līdz galam apzinoties visas sekas savu rozā brillu dēļ. Pazemoti tiek bērni arī gimenēs kas izskatās nevainojamas.
[User Picture]
From:[info]up
Date:March 15th, 2019 - 09:20 am
(Link)
Lūk, lūk! Es netaisnoshos par to, ka mees to shovu skatamies, tas nav buutiski, bet mans viedoklis ir, ka Kivichs ir, pirmkaart, ar nopietnaam, aarsteejamaam, gariigaas veseliibas probleemaam, un, liidz izaarsteeshanai vinjam no attieciibaam vajadzeetu buut vispaar banotam, jo vinjsh konstanti nodarbojas ar emocionaalo vardarbiibj pret sievieti, ko vinjsh (itkaa) miil. Un ja tas notiek pat kameru priekshaa, tad bail domaat kaados apmeeros tas notiek aizkadraa. Mineeshu piemeeru, kas mani shokeeja visvairaak - Liene raud, jo vinju kaut kaad siikais nosaucis par vecu grezeli, Kivichs vinju tipa mierina: ai nu ko tu njemies, tu pus Riigai esi apakshaa paguulusies un ne to vien pieredzeejusi, vai tad par shitaadiem siikumiem jaaraud. Par to ka vinjsh visu laiku vinju gruzii, raknjaajas vinjas pagaatnee, tad sacepas un saukaa par meli un mauku es vispaar nekomenteeju. Un taa sieviete manaami sho attieciibu laikaa fiziski sabruuk, visu laiku izskataas slikti, sapampusi, nogurusi, taa itkaa vinjsh seedeetu uz vinjas baterijaam. Un es pat saprotu to mehaaniku kaa vinja ar vinju iepeeraas, peec visu pagaatnes attieciibu neveiksmeem, izmisumaa, vinjsh ir kolosaals manipulators un prot radiit to iespaidu, ka visi vinju miil un vinjsh visiem patiik, un bez vinja tu esi nekas. Bet es neuzskatu ka taa ir miilestiiba, es tur redzu tikai drausmiigu liidzatkariibu un man ljoti zheel un bail domaat ar ko vinjai buus jaadiilo kad shiis attieciibas beigsies. Un vinjas eventuaali beigsies, un slikti.
Kas attiecas uz ieprieksheejo sievu, es pienjemu, ka vinja izauga no faktiski pusaudzes un neljaava sevi taa ievilkt un izsuukt, un vinjam naacaas mekleet citu, pakljaaviigaaku upuri.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:March 15th, 2019 - 06:49 pm
(Link)
vispār jā, gan jau ka tā arī varētu būt. jo tas izskaidro arī to, kāpēc viņš viņu ir izvēlējies, bet arī, kāpēc man ilgus gadus bija vārdos neformulēta pārliecība, ka man nekad nebūs džeks, kamēr neiemācīšos kļūt kā Liene - kultūrā no slāviskās puses kaut kur joprojām dzīvi šie te arhetipi kā ideāli, strukturāli (patriarhāli) normalizēts neveselīgums. visādi Zvjagincevi to joprojām mēģina rādīt kā kaut ko skaistu.
Powered by Sviesta Ciba