atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:33 am:

Comments

[User Picture]
From:[info]up
Date:March 15th, 2019 - 09:20 am
(Link)
Lūk, lūk! Es netaisnoshos par to, ka mees to shovu skatamies, tas nav buutiski, bet mans viedoklis ir, ka Kivichs ir, pirmkaart, ar nopietnaam, aarsteejamaam, gariigaas veseliibas probleemaam, un, liidz izaarsteeshanai vinjam no attieciibaam vajadzeetu buut vispaar banotam, jo vinjsh konstanti nodarbojas ar emocionaalo vardarbiibj pret sievieti, ko vinjsh (itkaa) miil. Un ja tas notiek pat kameru priekshaa, tad bail domaat kaados apmeeros tas notiek aizkadraa. Mineeshu piemeeru, kas mani shokeeja visvairaak - Liene raud, jo vinju kaut kaad siikais nosaucis par vecu grezeli, Kivichs vinju tipa mierina: ai nu ko tu njemies, tu pus Riigai esi apakshaa paguulusies un ne to vien pieredzeejusi, vai tad par shitaadiem siikumiem jaaraud. Par to ka vinjsh visu laiku vinju gruzii, raknjaajas vinjas pagaatnee, tad sacepas un saukaa par meli un mauku es vispaar nekomenteeju. Un taa sieviete manaami sho attieciibu laikaa fiziski sabruuk, visu laiku izskataas slikti, sapampusi, nogurusi, taa itkaa vinjsh seedeetu uz vinjas baterijaam. Un es pat saprotu to mehaaniku kaa vinja ar vinju iepeeraas, peec visu pagaatnes attieciibu neveiksmeem, izmisumaa, vinjsh ir kolosaals manipulators un prot radiit to iespaidu, ka visi vinju miil un vinjsh visiem patiik, un bez vinja tu esi nekas. Bet es neuzskatu ka taa ir miilestiiba, es tur redzu tikai drausmiigu liidzatkariibu un man ljoti zheel un bail domaat ar ko vinjai buus jaadiilo kad shiis attieciibas beigsies. Un vinjas eventuaali beigsies, un slikti.
Kas attiecas uz ieprieksheejo sievu, es pienjemu, ka vinja izauga no faktiski pusaudzes un neljaava sevi taa ievilkt un izsuukt, un vinjam naacaas mekleet citu, pakljaaviigaaku upuri.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:March 15th, 2019 - 06:49 pm
(Link)
vispār jā, gan jau ka tā arī varētu būt. jo tas izskaidro arī to, kāpēc viņš viņu ir izvēlējies, bet arī, kāpēc man ilgus gadus bija vārdos neformulēta pārliecība, ka man nekad nebūs džeks, kamēr neiemācīšos kļūt kā Liene - kultūrā no slāviskās puses kaut kur joprojām dzīvi šie te arhetipi kā ideāli, strukturāli (patriarhāli) normalizēts neveselīgums. visādi Zvjagincevi to joprojām mēģina rādīt kā kaut ko skaistu.
Powered by Sviesta Ciba