Labrīt. Esmu jau ielikusi krāsnī cepties maizi (šoreiz no auzu pārslām, zirņu miltiem, klijām un kumina), šodien plānoju vārīt jēra zupu ar kāļiem un bietēm, kā arī tunča salātus ar zirņūdens majonēzi tm inese_tk. Dārzs ir arī piebiris pilns ar āboliem, tāpēc ieliku saldētavā kokospienu, lai var vēlāk uzputot par vegāno putukrējumu ko ēst vai nu vienkārši ar ceptiem āboliem vai kādu no ābolkūkas variantiem. :
Comments
Nē, var ielikt ledusskapī bet tad tam tur jāstāv 12 stundas, lai cietā daļa nostājas pa virsu un šķidrā ir apakšā.
Jocīgi, ka es arī sāku ierastu ar "labrīt". Tas bija nejauši. Man ir pilnīgi cita problēma - mājās nav nekā, ko ēst, tikai daži cieti nektarīni. Gribētu kaut ko pasūtīt, bet tie pasūtāmie ēdieni ir tik negaršīgi.
(Reply to this) (Thread)
jap, ir zivju konservi, zaļie zirnīši, rīsi, kaut kādi putraimi. jā, paldies, kad tā padomā - viss taču ir.
|
pieprasu maizes recepti studijā!
(Reply to this) (Thread)
6-8 dl auzu pārslas
3-4 dl bezglutēna milti (auzu, zirņu, rīsu)
pustējkarote sāls
ūdens, lai sanāk bieza lejama masa, kas pati no sava svara izlīdzinās plakana
+ garšvielas, sēklas, ja grib
Samaisa, uzlej uz cepamā papīra pa visu pannas laukumu, cep 20-40 min 180-200 grādos (līdz virsma sāk izskatīties mazliet pēc tuksneša)
3-4 dl bezglutēna milti (auzu, zirņu, rīsu)
pustējkarote sāls
ūdens, lai sanāk bieza lejama masa, kas pati no sava svara izlīdzinās plakana
+ garšvielas, sēklas, ja grib
Samaisa, uzlej uz cepamā papīra pa visu pannas laukumu, cep 20-40 min 180-200 grādos (līdz virsma sāk izskatīties mazliet pēc tuksneša)
(Reply to this) (Parent)