Comments
|
pieprasu maizes recepti studijā!
(Reply to this) (Thread)
6-8 dl auzu pārslas
3-4 dl bezglutēna milti (auzu, zirņu, rīsu)
pustējkarote sāls
ūdens, lai sanāk bieza lejama masa, kas pati no sava svara izlīdzinās plakana
+ garšvielas, sēklas, ja grib
Samaisa, uzlej uz cepamā papīra pa visu pannas laukumu, cep 20-40 min 180-200 grādos (līdz virsma sāk izskatīties mazliet pēc tuksneša)
3-4 dl bezglutēna milti (auzu, zirņu, rīsu)
pustējkarote sāls
ūdens, lai sanāk bieza lejama masa, kas pati no sava svara izlīdzinās plakana
+ garšvielas, sēklas, ja grib
Samaisa, uzlej uz cepamā papīra pa visu pannas laukumu, cep 20-40 min 180-200 grādos (līdz virsma sāk izskatīties mazliet pēc tuksneša)
(Reply to this) (Parent)