atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:10 pm: Nenoticis instagrams:
Aronijas, brūklenes, mazliet mellenes, tonnām pīlādžu
Nezinu kā jūs bet es pīlādžus lieku klāt pilnīgi visam

Comments

[User Picture]
From:[info]zum
Date:September 22nd, 2017 - 08:52 pm
(Link)
Man ir pāris burciņas no pagājušā gada. Bet baigi rūgā zapte sanāca. Vajadzēja tomēr likt klāt apelsīnu.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:September 23rd, 2017 - 01:12 am
(Link)
Jānovāc pēc salnām vai arī jāieliek saldētavā pirms gatavošanas. Senos laikos taisījām ar to padomju tvaika mašīnu, kas izdzen sulu, iznāca brīnišķīga želeja. Restorānā mums, savukārt, kādu laiku bija pīlādžu saldējums, ar visām ogām, brīnišķīgs. Gribētos arī šogad kaut ko tādu.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:September 23rd, 2017 - 11:24 am
(Link)
Es lieku klāt sautējumam un ābolkūkai un muslim, un maizei (šeit viss tik dārgs, ka atsāku gatavot)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:September 23rd, 2017 - 11:49 am
(Link)
Noteikti var arī sautējumam - cilvēki taču liek bārbeļogas, ko par dārgu naudu pērk veikalā. Noteikti var kikt pie rīsiem - apcep garšvielas ar drusku sagrieztu sīpolu un pīlādžiem (labāk apsaldētiem) un sautē ar rīsiem.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:September 23rd, 2017 - 01:51 am
(Link)
Pīlādžus labāk Tinderī ieliec.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:September 23rd, 2017 - 11:21 am
(Link)
pīlādži jau ir Viņiem (kombinācijā ar sēnēm, bļitkošanu, sporta zāli)
praise lord ka nav moči vai es dīdžeja lomā
Powered by Sviesta Ciba