Comments
Man ir pāris burciņas no pagājušā gada. Bet baigi rūgā zapte sanāca. Vajadzēja tomēr likt klāt apelsīnu.
(Reply to this) (Thread)
Jānovāc pēc salnām vai arī jāieliek saldētavā pirms gatavošanas. Senos laikos taisījām ar to padomju tvaika mašīnu, kas izdzen sulu, iznāca brīnišķīga želeja. Restorānā mums, savukārt, kādu laiku bija pīlādžu saldējums, ar visām ogām, brīnišķīgs. Gribētos arī šogad kaut ko tādu.
Noteikti var arī sautējumam - cilvēki taču liek bārbeļogas, ko par dārgu naudu pērk veikalā. Noteikti var kikt pie rīsiem - apcep garšvielas ar drusku sagrieztu sīpolu un pīlādžiem (labāk apsaldētiem) un sautē ar rīsiem.
(Reply to this) (Parent)