atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:45 pm: kopumā, laikam jau attiecības ar (pieaugušiem) cilvēkiem, gan vīriešiem gan sievietēm, kas neuzdod jautājumus, ir zemē nomests laiks. pat ja šie cilvēki ir hot, stilīgi, populāri, interesanti, un pat ja šķiet pagodinoši, ka šis cilvēks izvēlas tieši tevi, lai stāstītu par savu dzīvi un projektiem. un man ir žēl, ka es šo ļoti normālo robežu saņemos novilkt tikai tagad. recovering galma dāmas / people pleasera piezīmes.

Comments

[User Picture]
From:[info]zivs
Date:July 28th, 2024 - 09:33 pm
(Link)
"galma dāmas" ir tas, kas Tevi raksturo.
fan of you, nothing more
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:July 28th, 2024 - 09:40 pm
(Link)
ir daudz stulbu filmu ar stulbām galma dāmām. Tava estētika, inteliģence, un tas, ko nelasot grāmatas, mazizkopis sevi, nevaru apkopot vienā izteiksmīgā vārdā:)
I just love and smile to you, just because I know you on internet. It's enough. You are so bright. We all will meet, in the end. I love unnumerous people
[User Picture]
From:[info]aborigens
Date:July 28th, 2024 - 11:20 pm
(Link)
varbūt arī nav zemē nomests laiks, taču man liekas, ka šādiem cilvēkiem bieži vien nemaz nepastāv tāds koncepts kā attiecības ar otru cilvēku, bet tikai pašiem ar sevi. otrs tiek uztverts tikai kā abstrakts klausītājs/līdzjutējs un var būt gandrīz jebkurš, tāpēc arī netiek iztaujāts.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:July 29th, 2024 - 12:36 am
(Link)
"otrs" tiek pilnīgi noteikti uztverts arī kā resurss un teritorija, un varbūt citiem tā ir arī ok, kaut kāda abpusēji izdevīga lieta, bet man vienkārši ir par īsu dzīve šāda veida attiecībām
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:July 29th, 2024 - 10:11 am
(Link)
Tā nu tas ir jā.

Jāatceras par otru galējību pašam nekļūt par šo egocentristu. Un riebīgākais variants no visiem - cilvēks kurš uzdod jautājumus, bet kuram neinteresē atbildes, bet tikai noturēt doto cilvēku savā lokā, lai vienmēr pie rokas būtu šis viņa ego apmierinātājs.
[User Picture]
From:[info]ebece
Date:July 29th, 2024 - 12:41 pm
(Link)
es apmulsu. vai tas ir domāts par attiecībām, kas neuzdod jautājumus, vai cilvēkiem, kas neuzdod jautājumus?
Powered by Sviesta Ciba