tēvs ([info]teevs) rakstīja,
@ 2023-08-31 09:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Gazas sektōrs
Pirmajam ir sava istaba ar pilnu kasti ar mašīnītēm. Otrajam ieeja liegta, kas tikai pastiprina kāri uz iekšā tikšanu. Katru reizi, kad durvis vaļā, skan dipdapdipdap zināmā virzienā.

Lai risinātu invāziju problēmu, kad saimnieka nav mājās, tika pielikts krampītis no ārpuses. Krampītis, kuru regulāri aizmirst lietot.

Šovasar Otrais ir jau 2x dabūjis iepazīties ar lapsenēm, tādēļ jamam ir izstrādājušās nelielas bailes (vai reapekts?) pret kukaiņiem.

Tās bija preambulas daļas. Vienu dienu Otrais kārtējoreiz siro pa liegto teritōriju, līdz uzdūrās minidzīvnieku krājumam - visi tie Rimi/maksimu akciju mūdzīši. Starp tiem arī ķirša lieluma bizmārīte. Sīcis stāv un buras "kuka, kuka", kas ir "kukainis" viņa valodā. Pirmajam radās doma nolikt to mārīti tieši pretī durvīm. Nākamajā reizē Otrais aiz sajūsmas ieskrējies pārleca pāri pat nepamanījis. Vēlāk nevarēja tikt ārā no istabas, jo tikai tad mārīte tika pamanīta. Aiznākamajā reizē pamanīja uzreiz un minūtes 10 negribēja pats iet iekšā. Mēģināja mani aizvilkt un izskaidrot, ka tur "kuka tāv", teicu, ka nav mana problēma.
Bailes tika pārvarētas, vismaz īslaicīgi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?