tēvs ([info]teevs) rakstīja,
@ 2021-11-08 12:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirmajam tika noorganizēta mēles saites griešana uz novembra sākumu. Kā reiz ~2 nedēļas pēc Otrā piedzimšanas. Bija doma, ka Mammucim daudz brīva laika, varēs aizstaigāt. Nu, ļaunākajā gadījumā, pats aizvedīšu. 2 nedēļas pirms jāsāk bērs mājās turēt, lai gadījumā nesaķer kādu draņķi - no tipiskajiem bērnu dārza zaļajiem līdz rotam vai koronai.

Dzemdības noritēja veiksmīgi, 3 dienas vēlāk visi mājās. Pirmais tika aizvests uz operāciju, Mammucim tikmēr sākās pieņu iekaisums. Sēž un gaudo caurām naktīm, sāp, drudzis. Knapi Otro baro. Nu neko, man jāaptekalē 2.5 slimnieki. Pirmajam, protams, nekas - pēc operācijas pus dienu činkstēja nedaudz, bet pēcāk skraida un bļaustās. Jamā baurošana traucē Otrajam gulēt, kas bauro līdz. Vecāki noguruši, Pirmais nogarlaikojies un apvainojies, ka viņam mazāk uzmanība tiek pievērsta un ka nedrīkst ārdīties bezjēgā. Murgs, vārdu sakot.

Šodien aizfīrējām Pirmo uz bērnu dārzu, man beidzot relakss darbā klusumā pēc 10 dienu konstantas kņadas. Atvaļinājums ellē


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?