tati ([info]tati) rakstīja,
grūti iedot recepti, jo taisu to uz t.s. čuju. Respektīvi,
paņemu 200 gr margarīnu EVE (vai sviestu), pieberu klāt cukuru (aptuveni 2/3 no krūzes), kanēli un mandeļu esenci. Visu kārtīgi ar roku saputoju, putoju, putoju, līdz margarīns ir gaisīgs. Tad ik pa laikam beru klāt miltus līdz mīkla kļūst drupena un rīvējot rokas tā nelīp klāt pie rokām, bet veidojas mazi mīklas kripucīši, kas atkrīt atpakaļ bļodā. Tad uzberu drupeno mīklu uz veidnes (kura pārklāta ar cepampapīru) un visu smuki izlīdzinu. Uzberu pa virsu smalki sagrieztus ābolīšgabalus, kanēli, brūno cukuru, drupinātos lazdu riekstus (man tādi īpašiem - kūkām) un lieku cepeškrāsnī uz ~180-190 grādiem. Pēc kāda laika pa virsu uzleju krējumu, kurš sajaukts ar kanēli + cukkur. Var arī neliet, tāpat ņam.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?