Kathe Kollwitz ([info]tapetes_puksts) rakstīja,
@ 2013-09-12 11:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cilvēki grib izpausties. Bet kā viņš var izpausties, ja viņam nav sajēgas par neko. Vienīgais veids ir dzeja, jo tas ir visvienkāršākais. Viņš taču nevar izpausties, spēlējot fagotu, jo to ir jāmāk. Bet rakstīt viņš māk. Un vienkārši raksta kaut ko, tuftu absolūtu. Es gribētu, lai dzeja būtu kaut kas daudz sarežģītāks, nekā tas ir, lai cilvēkiem neceltos roka rakstīt dzeju, lai viņiem būtu kaut visminimālākā pietāte, nevis tāda akadēmiskā, bet riebums pret sevi brīdī, kad viņš raksta vienkārši kaut kādu sūdu./Marts Pujāts


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2013-09-12 11:57 (saite)
Ir vēl viena joma, fotomāksla, tajā arī visi esam spēcīgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tapetes_puksts
2013-09-12 12:05 (saite)
fotomāksla, manuprāt, sit pāri rakstīšanai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]src
2013-09-12 12:32 (saite)
does it?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tapetes_puksts
2013-09-12 13:15 (saite)
man liekas, ka sevis izpaušana caur rakstīšanu šobrīd ir mazāk sastopama nekā caur fotografēšanu. Cilvēks jau atļaujas sevi saukt par fotogrāfu pat pēc pāris instagramētām bildēm.
Bet es to tā subjektīvi, jo savā paziņu lokā nepazīstu daudz rakstītājus, bet tos, kas fotografē gan. Ja vienkārši fotografē vienalga, bet ir interesanti tajā brīdī, kad cilvēks sāk sevi pozicionēt tā īpaši, pēc sava lielā Nekā izdarīšanas.

Es gribētu, lai fotomāksla būtu kaut kas daudz sarežģītāks, nekā tas ir, lai cilvēkiem neceltos roka fotografēt, lai viņiem būtu kaut visminimālākā pietāte, nevis tāda akadēmiskā, bet riebums pret sevi brīdī, kad viņš uzņem vienkārši kaut kādu sūdu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]src
2013-09-12 14:58 (saite)
nu jā. par pēdējo paragrāfu pielāgotu uz foto es arī aizdomājos sevis sakarā. pirms tam jautāju, jo īsti nesapratu, kurā virzienā ir domāta tā sišana pāri rakstīšana,i un piekrītu, ka bildētāju ir daudz, daudz vairāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?