Kathe Kollwitz ([info]tapetes_puksts) rakstīja,
@ 2013-01-13 13:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Gijs Kančeli: "...es būtu laimīgs, ja es aiziešu no dzīves , kamēr nebūs aizlieguši smēķēt savā mājā".


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]liizhj
2013-01-13 15:01 (saite)
man apakšstāvā dzīvo džeki, kas regulāri pīpē dzīvoklī. nu, teikšu godīgi, diez kas nav. attiecīgi arī mans dzīvoklis diezgan regulāri "smaržo" diezgan aizdomīgi. vairāk iekšā uzturoties jau nejūt, bet atnākot pēc darba var just un arī ciemiņu pirmā reakcija ir - tu pīpē dzīvoklī?? bet es jau nē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tapetes_puksts
2013-01-13 15:25 (saite)
Ljudas dēļ mēs neviens nepīpējam dzīvoklī. vakar pat bija strīds ar jauno dzīvokļa biedreni,kura 8 rītā atgriežoties no ballītes gribēja mūsu iekštelpās uzpīpēt,bet zinot,ka Ljuda guļ un ka viņai būs nepatīkami pamostoties sajust dūmu smaku, es ar visām varītēm cīnījos pretī.
Bet ja nebūtu Ljudas, mēs virtuvē pīpētu. tas ir točna.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liizhj
2013-01-13 15:33 (saite)
jā, daudziem kopā dzīvojot varētu būt diezgan traki rast kompromisu šādās lietās.
es jau it kā neesmu baigi pret dūmiem un pīpēšanu, ja tas netraucē apkārtējiem. jūsu gadījumā Ļudai, manā gadījumā - apkārtējiem dzīvokļiem, kuros smird tā dēļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tapetes_puksts
2013-01-13 15:58 (saite)
bet nu mums tas nesagādā īpašas grūtības,jo dzīvojam 1. stāvā un tas arī samazina pīpēšanas apjomu.kamēr neieradās jauniņā,tikmēr bija chill visiem.bet gan jau viņa arī apradīs.
bet kkā nesaprotu kā tā smaka pāriet no viena dzīvokļa uz otru. Mums pretējā dzīvoklī acīmredzot kaimiņi pīpē,jo iepriekš biju pieķērusi,viņus pīpējam kāpņu telpā pie mūsu durvīm,tad riktīgi salamāju un tāpēc tagad laikam savā dzīvoklī turpina,jo smakas pāriet arī uz mūsu dzīvokli un Ljuda visu laiku skatās šķībi uz mums,jo domā,ka mēs moš To daram dzīvoklī :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?