Kathe Kollwitz ([info]tapetes_puksts) rakstīja,
@ 2014-02-17 23:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nevaru izlemt cik adekvāti no priekšnieka puses ir tas, ka gada svarīgākajā kopsapulcē, kur tiek pārspriestas visādas būtiskas darba lietas, plāni, jaunie projekti, paralēli visi arī uzzin kā viņš kodis jaunībā, ar cik visādām Dacēm gulējis, kā gājis piedzerties valentīndienā utt. Ja tas būtu pāris cilvēku starpā, tas būtu rēcīgi, bet ja zālē sēž kādi pāri 100 darbiniekiem..
labi, es laikam kko nesaprotu. lai arī tas viss likās smieklīgi, tomēr atstāja brīžiem patizla cilvēka iespaidu, kurš nedomā ko runā, jo kuram gan nav tādu stāstu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]uldris
2014-02-18 08:39 (saite)
nu, mana priekšniece tādus stāsta (mums gan mazs kolektīvs, bet neesam nekādi tuvie draugi visi), lai izrādītu, diezgan izmisīgi, ka viņa vēl jauna (viņai pāri 50).
un tas liekas tā nožēlojami un kaitinoši.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tapetes_puksts
2014-02-18 12:16 (saite)
tieši pēc tā arī izskatījās, ja sākumā bija smieklīgi, tad katrs nākamais stāstiņš zālei vienkārši lika nopūsties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]yeux_glauques
2014-02-18 09:23 (saite)
pievienojos iepriekšējam komentētājam - tas, iespējams, ir, lai parādītu, cik viņš atvērts un jauns un "foršs" ... interesanti, viņš joprojām ar to kredītā paņemto poršu brauc?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tapetes_puksts
2014-02-18 12:16 (saite)
par to poršu pačekošu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chatillon
2014-02-18 10:21 (saite)
Ja to dara pietiekami gaumīgi, tad tas uztur sapulces dalībnieku uzmanību zināmā līmenī. Tiklīdz tiek pieminēts sekss, visiem ausis sarosās, parādās sejā jocīgs smīniņš un visi cenšas ieklausīties ko saka, jo varbūt sadzirdēsi kaut ko jaunu un fifīgu. Un vispār jāstrādā seksīgāk!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tapetes_puksts
2014-02-18 12:22 (saite)
Gaume! Tieši par to es runāju. Ja pirmie tāda tipa jociņi tiešām likās kā jauki publiskas uzmundrinātāji un visi priecīgi pasmējās, tad jau kāds desmitais vienkārši radīja skumjas. Ir dīvaini klausīties prezentāciju, kur 85% info ir par viņa vētraino seksuālo un ballīšu pilno pagātni. Un es lieliski zinu par ko tu runā. Ja tāds modelis būtu šajā gadījumā, ja es būtu jauki izsmējusies,nevis sašutumā raukusi pieri par nepārtraukto jēlību pieaugumu nevietā kopā ar visu zāli, tad man pat neienāktu prātā vakarā šeit to pieminēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?