taisni_banani ([info]taisni_banani) rakstīja,
@ 2021-03-09 16:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
paradigmu maiņa, piemēram, pāreja no patiesības uz postpatiesības laikmetu, ir kaut kas tāds, ko iesaku vērot kā ģeoloģisku procesu, nevis mēģināt formulēt "attieksmi". jo zeme ir tāpat kā ūdens - tā var parādīties un pazust, daba šo visu zina jau sen. realitātes aģentiem ir laiks noņemt cepures izzūdošās faktu un viedokļu dualitātes priekšā. patiesībā jau, politikā un mākslā tā nekad nav īsti eksistējusi. man liekas, ka pirmā reize, kad sapratu, ka pasaule ir mainījusies, bija vēl stipri pirms šī visa, kad Eiropas Parlaments izsludināja ārkārtas stāvokli klimata jomā, principā uzrakstīja skaļu preses relīzi, kas radīja milzīgu rezonansi, lai arī tur nebija ne jaunu faktu, nedz arī tiesību aktu vai citas darbības. tas bija tikai žests. šonedēļ būs otrs šāds solis, kad Eiropa tiks pasludināta par LGBTI brīvības zonu.
patiesībā, lai arī mans ikdienas darbs mēdz būt garlaicīģs, es mīlu šo iestādi. kur tagad jau ir daudz deputātu ar 1988 dzimšanas gadu, kur mūsu dienests rīko apmācību jaunievēlētajiem politiķiem, kā lietot TikToku. un kur kā uz milzīga hipersensitīva vaļa muguras visās krāsās zaigojot atviz sīkākās izmaiņas atmosfērā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krishjaanis2
2021-03-10 00:07 (saite)
Mjā, izteikt šādus klanīgus slavinājumus principā totalitārai iestādei - tā ir tiešām jāmāk. Lai tie pārējie bauri rij putekļus. Mēs, kuri zinām labāk, šo kontinentu stūrējam pretīm saulainajai tālei.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]taisni_banani
2021-03-10 12:48 (saite)
tas ir tas, ko tu uztvēri no šī ieraksta, visu galatiešu galatieti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2021-03-16 13:19 (saite)
anabaptistu jūsmošanu par stikla un tērauda torņu bezgalīgo gaiteņu ierēdniecības mīlestības un iekļaušanas diktātiem? jā. kaut kā jau sevi jāmierina, dvēseli pārdodot mamonam un citiem čortiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?