taisni_banani ([info]taisni_banani) rakstīja,
@ 2016-12-09 14:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Smieklīgs kašķis Briseles latviešiem - apvainojušies uz Ilzi Naglu par viņas sižetu, bet, nevis par pašu sižetu kā tādu, jo tur nav neviens mels iekšā, bet gan par to, ka tas izraisījis lielu šūmēšanos latvijas latviešu vidū, ka briseles latvieši nav pietiekami patriotiski. Tagad mēģina vainot Ilzi, ka sižets ir tendenciozs. Protams, ka ir arī tendenciozs, piemēram, salīdzinājums ar leišiem un igauņiem - pārbaudīta banalitāte, kas garantēti uzsit asinis latvietīšiem. tagad nezina, uz ko tieši dusmoties. Bet vienalga, kašķis ir smieklīgs no visām pusēm un ļoti atgādina manu kašķi ar Jaunkalsnavas ciemata iedzīvotājiem. Man personiski liekas stulba gan vietējo latviešu nespēja sadzīvot ar patiesību, gan ilzes mēģināšana izlikties, ka viņa neapzinās ne vārdu izvēli, ne stāstījuma konstrukciju un liek tikai pliku patiesību. Es viņas vietā, ja godīgi teiktu - ejiet dirst, šeit ir preses brīvība, man ir tiesības uz savu skatījumu, es jums neko neesmu parādā.
Kaut kas šajā visā man atgādina latvijas vīr.dz. intelektuāļu absurdo argumentāciju, kad viniem norāda uz neapzinātu seksismu izteikumos.
http://www.lsm.lv/lv/raksts/arpus-etera/ilze-nagla-ka-dazs-latvietis-apliecina-patriotismu-brisele-jeb-iss-ievads-liekulibas-maciba.a213610/


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?