taisni_banani ([info]taisni_banani) rakstīja,
@ 2016-05-27 17:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
solidaritāte šmolidaritāte

Eiropas Parlamentu apmeklēs labākie Latvijas zemessargi

30. un 31. maijā pēc Eiropas Parlamenta deputāta Arta Pabrika uzaicinājuma Eiropas Parlamentu Briselē apmeklēs 22 labākie Latvijas zemessargi, pārstāvot visus Zemessardzes novadus un bataljonus.

Viņi iepazīsies ar darbu šajā Eiropas Savienības institūcijā, apmeklēs Eiropas Parlamenta apmeklētāju centru, dosies ekskursijā pa Briseles vecpilsētu.

Zemessargiem paredzēts arī NATO mītnes Briselē apmeklējums, kur viņi tiksies ar šajā iestādē strādājošiem Aizsardzības ministrijas un Nacionālo bruņoto spēku pārstāvjiem.

“Labāko zemessargu un jaunsargu aicināšana uz Eiropas Parlamentu nu jau ir kļuvusi par tradīciju. Ar šo vēlos viņiem pateikties par viņu patriotismu un paveikto valsts aizsardzības stiprināšanā,” norāda A.Pabriks. Zemessargi atlasi veica rotu komandieri, ņemot vērā zemessargu aktivitāti un panākumus militārajās mācībās. Zemessargi pārstāvēs Balvus un Balvu novadu, Madonas novadu, Ludzas novadu, Daugavpili, Krāslavu, Aizkraukli, Viesītes novadu, Liepāju, Saldus novadu, Tukumu, Jelgavu, Jūrmalu, Salaspili, Rūjienas novadu, Raunas novadu, Ogri, Rīgu, Burtnieku novadu.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?