x-ƒ ([info]x_f) rakstīja,
Pārnēsājamās ir pārnēsājamas - liek uz pleca un šauj, tās viņiem ir un daudz, bet tik augstu nevelk.
Vismaz viens BUK viņiem ir - ir ziņas no LifeNews, no ITAR-TASS par to, ir "pašaizsardzības" vienību tvīti, kas tagad tiek dzēsti, ir video un bildes, kur tas vakar redzēts Sņežnoje tuvumā. DTR gan tagad to visu noliedz, brīdi iepriekš lepojās..
https://pbs.twimg.com/media/BszUcAzIYAIk-XF.png
BUK ir zenītraķešu sistēma ar radaru, advancēta sistēma, ko parastie mērkaķi neprastu lietot, tam vajag apmācītus militāristus. Tas velk līdz 18 km augstumam, tālumā vairāk.

Ukraiņi saka, ka savu tehniku paspēja evakuēt, pirms viņu raķešu karabāzi apsēda teroristi, tā ka tas, iespējams, ir piegādāts no Krievijas. Vakar vakarā parādījās ziņas, ka to BUK gādā atpakaļ uz Krieviju, lai tiešām "mums nekā tāda nav".

Slavenais soctīklu paziņojums esot nācis no kāda foruma un "tikai" pārpublicēts Strelkova VK lapā. Tāpat vien jau to nepārpublicētu.
Telefonsarunas uzskatu par īstām, iepriekš tās ir bijušas patiesas.
Amerikāņiem ir tehnika uz satelītiem tieši tādam nolūkam - infrasarkanajā spektrā fiksēt raķešu palaišanu - gan ASV pretraķešu aizsardzības sistēmas nodrošināšanai, gan spiegošanai. To, ka šauts no Krievijas teritorijas, nevaru komentēt, nezinu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?