svesinieks ([info]svesinieks) rakstīja,
@ 2017-08-07 13:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Motivācijas risinājumi un konsultācijas
Ceļa stabiņi krēslā sāka atstarot gaismu un nomaļā šoseja sāka atgādināt skrejceļu. 3.sērijas BMW laigi slīdēja pretim galamērķim, viņš smēķēja un klausījās atkārtojumu Māras Svīres romāna radiolasījumam Latvijas Radio 1. Viņš  ārēji atgādināja visai parastu labi atalgota biroja planktona darbinieku - labas džinsu bikses, podziņkrekls, žakete, labs rokas pulkstenis, glīta mazliet nekārtīga sasuka, nesena izlaiduma gada uzņēmuma auto. Vien lielais augums, sīkām rētām un nobrāzumiem klātās rokas, pie labas fiziskās veselības esošais ķermenis un možā seja, kurā nebija manāmi korporatīvajai videi tik raksturīgie nogurma vaibsti, vairāk mudināja uzlūkot vīru, kā fiziska darba veicēju.

"Katra problēma ir iespēja uzņēmējdarbībai" viņš pie sevis nomurmināja un pa logu izmeta izsmēķi, kas atpakaļskata spogulī uzsita sīkas dzirkstelītes uz krēslaini pelēkā asfalta. Pēc laipnās navigācijas sievietes norādēm viņš gandrīz bija sasniedzis galamērķi. Viņš nogriezās no šosejas uz lauku viensētas piebraucamā ceļa un iebrauca pagalmā. Izkāpis no mašīnas, viņš droši piegāja pie durvīm, un pieklauvēja. Šī bija tikai pirmā, brīdinājuma vizīte, tāpēc bez lieka satraukuma viņš gaidīja atbildi. Viņš dzirdēja, kā aiz durvīm apraujas pieklusinātas divu cilvēku čalas un kāds būkšķinās ārdurvju virzienā.

Durvis atvēra skaista, kopta sieviete vecumā ap 35 gadiem tērpusies acīmredzami dārgā zīda naktskreklā, ar sarkanvīnā iekrāsotām lūpām, viegli stiklainām, zilām acīm. "Labvkar! Kā varu Jums palīdzēt?" viņa, cik vien iespējams, pieklājīgi teica, ļaujot noprast, ka ir iztraucēts no ļoti patīkams vakara ritējums.

"Labvakar! Es esmu Mārtiņš no "Motivation and consulting solutions", esmu šeit Jūsu darba devēja uzdevumā", vīrs noteica, noglāstot pie ārdurvīm augošās ģerānijas ziedu ar lielajiem, koptajiem prikstiem. Laipnā un profesionālā balsī, viņš turpināja: "Jūs, atbilstoši darba devēja sniegtajai informācijai, kavējat divus ļoti svarīgus projekta nodevumus. Esmu šeit, lai atgādinātu, ka mēs strādājam komandā un savlaicīga individuālu darbu nodošana un savlaicīga iekšējā komunikācija ir priekšnoteikums kolektīvo mērķu sasniegšanai, kā arī ir Jūsu un mūsu visu professionālo spēju un atbildības apliecinājumus. Aicinu līdz nākamās nedēļas otrdienai iesūtīt budžeta projekcijas projekta 2.fāzei, kā arī ziņojumu par 1.fāzē sasniegtajiem rezultātiem." Ieturējis pauzi, un ievilcis elpu viņš nobeidza: "Mūsu pirmā vizīte Jums ir bezmaksas - to apmaksā mūsu darba devējs, otrā vizīte Jums izmaksā aptuveni 50% no līgumsummas ar Jūsu darba devēju, nākamais apmeklējums, baidos, ir ievērojami dārgāks."


"Paldies par sapratni! Jauku vakaru!" Mārtiņš noteica, noplūca ģerānijas ziedu un devās uz automašīnu ar padarīta darba sajūtu, zinādams, ka šeit vairs atgriezties nenāksies.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?